• page_banner

Produk

Kami gaduh harga anu paling lumayan pikeun produk kualitas anu sami. Ngajamin kualitas sareng masihan anjeun langkung seueur kauntungan. Pikeun distributor kami, kami gaduh harga khusus.

  • Reishi Black Coffee

    Reishi Kopi Hideung

    Jenis Kopi: Kopi Instan

    Rasa: Pait

    Fitur: Bébas Gula

    Bungkusan: kotak

    Sertifikasi: GMP, FDA, NOP, GAP

    Kelas: Kelas Pangan

    Brix (%): 0

    Max. Uap (%): 0

    Tempat Asalna: Cina

    Bahan utama: organik Ganoderma lucidum, Coffea arabica

    Mangpaat Kaséhatan: Tingkatkeun sistem anu caket

    Umur rak: 2 taun

  • red vegan lingzhi reishi extract capsules

    Kapsul ekstrak vegan lingzhi reishi beureum

    Pamakéan: Candak 2 kapsul dua kali unggal dinten sateuacan tuang

    Spefication: 500mg per cap

    Umur rak: 24 bulan

    Panyimpenan: Simpen dina tempat anu tiis / garing

    Cara pamayaran: T / T, W / U, Moneygram, Paypal

    Cara pangiriman: DHL, Fedex, EMS, TNT, UPS, Ku hawa, Ku laut

    Waktos pangiriman: Gumantung kana jumlah pesanan anjeun

  • Reishi Cafe Latte

    Reishi Cafe Latte

    Jenis Kopi: Kopi Instan

    Rasa: Rempah & Hérbal

    Bungkusan: kotak

    Sertifikasi: GMP, FDA, NOP, GAP

    Kelas: Kelas Pangan

    Brix (%): 89

    Max. Uap (%): 0

    Tempat Asalna: Cina

    Bahan utama: organik Ganoderma lucidum, Coffea arabica

    Mangpaat Kaséhatan: Tingkatkeun sistem anu caket

    Umur rak: 2 taun