• page_banner

REISHI CAPPUCCINO COFFEE

Jenis Kopi: Kopi Instan

Rasa: Rempah & Hérbal

Bungkusan: kotak

Sertifikasi: GMP, FDA, NOP, GAP

Kelas: Kelas Pangan

Brix (%): 89

Max. Uap (%): 0

Tempat Asalna: Cina

Bahan utama: organik Ganoderma lucidum, Coffea arabica

Mangpaat Kaséhatan: Tingkatkeun sistem anu caket

Umur rak: 2 taun


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Dahareun

Pasar Utama

● Kanada ● Amérika ● Amérika Kidul ● Australia ● Korea ● Jepang ● Rusia ● Rusia ● Asia ● Inggris ● Spanyol ● Afrika

Jasa Urang

● Tim propésional dina tanggapan 2 jam.

● Pabrik sertifikasi GMP, prosés produksi anu diaudit.

● Sampel (10-25gram) aya pamariksaan forquality.

● waktos pangiriman gancang dina1-3 dinten damel saatos nampi pembayaran.

● Ngarojong palanggan pikeun produk anyar Sunda & D , Sadaya Kopi Jamur Pangobatan.

● jasa OEM.

Fungsi

Anu ngajantenkeun Kopi janten istiméwa nyaéta ditambahan ekstrak bubuk Ganoderma Lucidum anu bermutu tinggi, supa Beureum anu euyeub ku gizi anu énergi, ngabantosan ngaluarkeun racun tina awak, sareng ngabantosan sacara lembut dina éliminasi. Ieu mangrupikeun jinis supa anu, nalika garing, konsistén keras sapertos kacang kopi garing. Ganoderma Lucidum malah raoseun sapertos kopi sareng ningkatkeun rasa kandel, euyeub tina biji kopi premium anu urang anggo dina formulasi. Gampang nyiapkeun sareng merenah pikeun dibabawa.

nyayogikeun langkung seueur tanaga sareng tanaga, kirang kacapean, sareng ningkatkeun kakuatan uteuk ngahirupkeun sareng ngaraos ngora sareng waspada Nguatkeun organ pikeun ngaleungitkeun limbah sareng detoksifikasi Nguatkeun sistem imunitas awak Ningkatkeun bobo anu saé.

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami