• page_banner

Produk

Kami gaduh harga anu paling lumayan pikeun produk kualitas anu sami. Ngajamin kualitas sareng masihan anjeun langkung seueur kauntungan. Pikeun distributor kami, kami gaduh harga khusus.

  • Organic Ganoderma shell-broken Spore Powder capsules

    Kapsul Spéker Bubuk Ganoderma organik-rusak

    Ketik: Supa supa

    Wangun: Bubuk

    Bagéan: awak buah

    Tipe ékstraksi: Ékstraksi Cai-éol

    Kelas: Kelas dahareun

    Penampilan: kapsul

    Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

    Tés ngajurung: HPLC

    Panyimpenan: Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ngajauhan cahaya anu kuat.

    Umur rak: 2 taun nalika disimpen leres.