• page_banner

Jasa Kami Nawiskeun

Kusabab 2003 kami parantos mekarkeun basis pelanggan kami sacara global sareng ngirim sacara rutin ka langkung ti 40 nagara anu béda-béda di dunya. Dina hal pangiriman kami ngalakukeun anu pangsaéna pikeun dikirim dina waktos sareng gaduh tim anu hadé pikeun ngatur ieu.

Kami gaduh tim langkung ti 75 staf dina R&D, penjualan sareng produksi.

Fasilitas kami ngagaduhan alat-alat pang anyarna pikeun ékstraksi, drying, capsuling, campuran jeung bungkusan, urang ngahasilkeun leuwih ti 100 produk urang sorangan jeung formula na urang tiasa ngadamel campuran anyar pikeun minuhan kabutuhan OEM pikeun konsumén urang.

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngembangkeun produk énggal ti campuran sareng formula dugi ka bungkus.

Kami gaduh persetujuan FDA, sertifikasi organik USDA, sertifikasi organik EU sareng sertifikasi organik Cina.

oem1
liucheng