• page_banner

Produk

Kami gaduh harga anu paling lumayan pikeun produk kualitas anu sami. Ngajamin kualitas sareng masihan anjeun langkung seueur kauntungan. Pikeun distributor kami, kami gaduh harga khusus.

  • Cordyceps Military Extract Powder

    Bubuk Ekstrak Militer Cordyceps

    Ketik: Supa supa

    Wangun: Bubuk

    Bagéan: awak buah

    Tipe ékstraksi: Ékstraksi Cai-éol

    Kelas: Kelas dahareun

    Penampilan: Bubuk konéng coklat

    Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

    Tés ngajurung: HPLC

    Panyimpenan: Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ngajauhan cahaya anu kuat.

    Umur rak: 2 taun nalika disimpen leres.

  • Shiitake extract powder Bag Mushroom Supplements

    Bubuk ekstrak Shiitake Suplemén supa sup

    Lentinus edode (shiitake) mangrupikeun supa tradisional Tionghoa anu kasohor, di dunya, éta mangrupikeun supa anu pangpayunna anu dipelak ku manusa. Lentinus edode (shiitake) ngagaduhan seueur unsur nutrisi sareng raoseun saé sahingga dingaranan "supa raja".

     

    Shiitake tiasa ningkatkeun imunitas, nyegah serangan hawa, nyegah rachitis, kandungan zat lentysin tiasa nyegah sirosis saluran getih, ngirangan tekanan darah. Sareng shiitake ogé dianggap salaku kadaharan anu idéal pikeun nyegah karacunan ku tuang asam.

  • Agaricus Blazei extract powder Bag Mushroom Supplements

    Ekstrak bubuk Agaricus Blazei Kantong Suplemén supa

    Ekstrak Agaricus Blazei kasohor pisan di kalangan masarakat. tiasa ningkatkeun kakuatan imunitas, nyegah kasuburan. Awak buahna raoseun saé sareng éta mangrupikeun salah sahiji supa anu tiasa didahar kalayan seueur protéin sareng gula. Unggal 100 gram supa garing ngandung 40-45% protéin atah, 38-45% gula, 18,3% asam amino, 5-7% abu atah, 34% lemak atah. Di sagigireun éta, éta ogé ngandung vitamin B1, B2. Awak buah ngandung sababaraha zat aktif anu tiasa nurunkeun tekanan getih, jst.

  • Coriolusversicolor Extract Powder Bag Mushroom Supplements

    Ekstrak Coriolusversicolor Bubuk Kantong supa Suplemén

    Suung buntut Turki parantos dianggo dina pangobatan Cina salami rébuan taun, tapi tetep henteu dikenal salaku ubar pikeun masarakat Kulon. Ieu tiasa robih dina sababaraha taun ka payun, nanging, Élmuwan parantos mendakan yén supa buntut kalkun mangrupikeun terapi imun anu kuat, sareng tiasa ngabantosan sistem imun pasien kanker payudara. Ieu tiasa hartosna hirup langkung lami sareng langkung saé pikeun penderita kanker unggal déskripsi. Suung buntut Turki tiasa dianggo salaku panguat imunitas pikeun anjing sareng ngabantosan awak anjing pikeun mikawanoh tumor kanker sareng ngalawan langsung.

  • Cordyceps Military Extract Powder Bag Mushroom Supplements

    Cordyceps Militér ekstrak Bubuk Kantong Suplemén Suplemén

    Ekstrak Cordyceps Sinensis ngandung nutrisi bayah sareng ginjal sareng nguatkeun hakekat sareng tanaga vital. Dina ubar tradisional Cina, cordyceps Sinensis dianggap nguntungkeun saluran paru-paru sareng ginjal. Ieu ilahar dianggo ku kokolot di Cina salaku jinis "super-ginseng" kanggo peremajaan sareng stamina. Éta tiasa dianggo dina pengobatan nolak arrhythmia, ngagentos peradangan sareng nyéhatkeun ginjal. Dipaké pikeun atrium prématur atanapi ketukan prématur ventrikel, nephritis kronis, sareng insufisiensi ginjal kronis.

  • Ganoderma lucidum Extract Powde Bag Mushroom Supplements

    Ganoderma lucidum Ékstrak Powde Kantong supa suplemen

    Suung Reishi (Ganodorma lucidum) Dipikawanoh salaku supa anu kuat. Éta parantos dianggo salaku Kedokteran Tradisional Cina salami mangabad-abad sareng dipikaterang ngamajukeun umur panjang. Ekstrak Suung Reishi didamel tina Beureum Reishi Suung pikeun ngabantosan ningkatkeun résistansi awak kana setrés sareng ngabantosan éta pikeun nungkulan tantangan kaséhatan langkung gancang.

  • Lions Mane Mushroom Extract Powder Bag Mushroom Supplements

    Singa Mane supa supa suplemen suplemen supa suplemen

    Sungut singa mangrupikeun baktéri succulent skala ageung di leuweung jero sareng leuweung lawas. Lt resep tumuh dina bagian batang lega atanapi liang tangkal. Umur ngora bodas, sareng nalika déwasa, éta janten coklat semu konéng buluan. Éta siga sirah monyét dina hal bentukna, janten éta ngagaduhan nami. Kandang Singa ngagaduhan kandungan gizi anu tinggi 26,3 gram protéin per 100 gram produk garing, anu dua kali lipat tina jumlah supa normal. Éta ngandung dugi ka 17 jenis asam amino. Awak manusa kedah meryogikeun dalapan diantarana. Tiap gram séréal Singa ngan ngandung 4,2 gram gajih, anu nyata protein-tinggi, tuangeun rendah gajih. lt ogé euyeub ku sababaraha jinis vitamin sareng uyah anorganik. Mangrupikeun produk kaséhatan anu saé pikeun awak manusa.

  • Maitake mushroom Extract Powder Bag Mushroom Supplements

    Suplemen supa Maitake supa Bubuk suplemen suplemen

    Ketik: Supa supa

    Formulir: Bagian Bubuk: awak buah

    Tipe ékstraksi: Ékstraksi Cai-éol

    Kelas: Kelas dahareun

    Penampilan: Bubuk konéng coklat

    Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

    Tés ngajurung: HPLC

    Panyimpenan: Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ngajauhan cahaya anu kuat.

    Umur rak: 2 taun nalika disimpen leres.

  • Chaga Extract Powder Bag Mushroom Supplements

    Suplemen supa bubuk bubuk supaga suplemén

    Ketik: Supa supa

    Wangun: Bubuk

    Bagéan: awak buah

    Tipe ékstraksi: Ékstraksi Cai-éol

    Kelas: Kelas dahareun

    Penampilan: Bubuk konéng coklat

    Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

    Tés ngajurung: HPLC

    Panyimpenan: Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ngajauhan cahaya anu kuat.

    Umur rak: 2 taun nalika disimpen leres.

12 Teras> >> Halaman 1/2