• page_banner

Wilujeng sumping di Wuling!

Didirikeun taun 2003, Wuling mangrupikeun perusahaan biotéh anu khusus kana produksi sareng ngolah supa ubar organik sareng suplemén diét. Dimimitian sareng dikembangkeun di Cina, urang ayeuna parantos ngalegaan ka Kanada sareng nawiskeun puluhan produk supa anu béda. Produk sareng fasilitas kami parantos ngiringan gaduh sertipikasi ieu: USFDA, USDA organik, organik EU, organik Cina, halal sareng halal, HACCP sareng ISO22000.

Sertifikasi ieu di luhur ogé sababaraha anu sanés nyayogikeun seueur palanggan urang di langkung ti 40 nagara sareng daérah kalayan jaminan yén aranjeunna kéngingkeun supa pangobatan organik kualitas luhur sareng produk jadi.

about us

Di Wuling Biotéhnologi kami gaduh 133 héktar areal pikeun ngokolakeun supa ubar, sareng ngolah, fasilitas kami sanggup tumuh sareng ngolah 10.000 kg sabulan. Kusabab 2003 kami parantos ngalangkungan basis pelanggan kami sacara global sareng ngirim sacara rutin ka langkung ti 40 nagara anu béda-béda di dunya. Dina hal pangiriman kami ngalakukeun anu pangsaéna pikeun dikirimkeun dina waktos sareng gaduh tim anu hadé pikeun ngatur ieu. Kami gaduh tim langkung ti 75 staf dina R&D, penjualan sareng produksi.

Fasilitas kami ngagaduhan alat-alat pang anyarna pikeun ékstraksi, drying, capsuling, campuran jeung bungkusan, urang ngahasilkeun leuwih ti 100 produk urang sorangan jeung formula na urang tiasa ngadamel campuran anyar pikeun minuhan kabutuhan OEM pikeun konsumén urang. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngembangkeun produk énggal ti campuran sareng formula dugi ka bungkus. Kami gaduh persetujuan FDA, sertifikasi organik USDA, sertifikasi organik EU sareng sertifikasi organik Cina.

Wuling parantos ngembangkeun sareng naratas seueur jinis minuman kaséhatan dumasar supa organik pikeun palanggan kami, kalebet kopi supa, tèh supa, bubuk ngagantian hidangan supa sareng inuman énergi supa. Dina perawatan pribadi sareng kaindahan, tim panilitian sareng pamekaran kami ogé parantos nyiptakeun sabun supa ubar-ubaran luhur, pasta gigi, produk beberesih sareng produk kageulisan anu fungsina.

Nyiptakeun nilai pikeun konsumén ti mimiti dugi ka akhir.

Ti mimiti pendirian perusahaan, kami parantos ngerjakeun nyiptakeun nilai pikeun konsumén ku produk anu kami jual sareng jasa anu kami nawiskeun. Wuling narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa pangrojong produk anu andal, anu tiasa kalebet pamekaran produk / rumus, dukungan téknis, desain gambar sareng bungkusan propésional pikeun nyayogikeun palanggan sareng solusi produk sampeu. Wuling aya di dieu pikeun ngabantosan para nasabah ngajantenkeun ideu merekna kanyataan.

17 taun kerja keras sareng ngawangun mérek anu lumangsung.

Kami bakal salawasna kerja keras pikeun nyayogikeun jasa sareng produk anu saé pikeun mitra kami anu ngartos nilai jamur ubar, sareng sasarengan sareng palanggan kami kami bakal nyiptakeun masa depan anu anyar pikeun supa ubar!

Kapasitas

Di Wuling Biotéhnologi kami gaduh 133 héktar areal kanggo ngokolakeun supa ubar, sareng ngolahna, fasilitas urang tiasa tumuh sareng ngolah 10.000 kg sabulan. Kusabab 2003 kami parantos ngalangkungan basis pelanggan kami sacara global sareng ngirim sacara rutin ka langkung ti 40 nagara anu béda-béda di dunya. Dina hal pangiriman kami ngalakukeun anu pangsaéna pikeun dikirimkeun dina waktos sareng gaduh tim anu hadé pikeun ngatur ieu. Kami gaduh tim langkung ti 75 staf dina R&D, penjualan sareng produksi.

Fasilitas kami ngagaduhan alat-alat pang anyarna pikeun ékstraksi, drying, capsuling, campuran jeung bungkusan, urang ngahasilkeun leuwih ti 100 produk urang sorangan jeung formula na urang tiasa ngadamel campuran anyar pikeun minuhan kabutuhan OEM pikeun konsumén urang. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngembangkeun produk énggal ti campuran sareng formula dugi ka bungkus. Kami gaduh persetujuan FDA, sertifikasi organik USDA, sertifikasi organik EU sareng sertifikasi organik Cina.

Kontrol kualitas

Di Wuling, poko anu mimiti dina sadaya produk anu kami hasilkeun nyaéta anu didamelna ngan ukur awak buahna tina Suung sabab ieu seueurna seueur bahan aktif anu. Dina unggal titik produksi kami ngawaskeun produk kami pikeun tingkat bahan aktif anu relevan sahingga anjeun bakal ngagaduhan bahan dasar anu poténsial sareng luhur atanapi produk réngsé ti kami.

Kami hiji-hijina pabrik di dunya anu ngagunakeun metode Juncao anu dipaténkeun pikeun penanaman Reishi!