• page_banner

Produk

Kami gaduh harga anu paling lumayan pikeun produk kualitas anu sami. Ngajamin kualitas sareng masihan anjeun langkung seueur kauntungan. Pikeun distributor kami, kami gaduh harga khusus.

  • Agaricus Blazei Capsules Immune System Booster 90 Veggie Pills

    Agaricus Blazei Capsules Immune System Booster 90 Pél Veggie

    Funtions: Agaricus Blazei-Murrill (Agaricus Blazei) mangrupikeun supa anu leueur, padet gizi, tuang anu ngandung mineral, serat, vitamin, sareng asam amino. Asalna ka Brasil, ayeuna seueur dibudidayakan sareng ditelitian di Jepang pikeun pasipatan anu promosi kaséhatan. Komposisi protéinna nyertakeun 18 jinis asam amino. 8 jinis asam amino ésénsial awak parantos lengkep. Éta ogé ngandung rupa-rupa.

  • Oyster Capsules Immune System Booster 90 Veggie Pills

    Oyster Capsules Immune System Booster 90 Pél Veggie

    Funtions: Suung tiram (Pleurotus ostreatus) tumuh sacara alami di dunya di leuweung, dingaranan bentuk sareng warna na sapertos tiram. Éta mangrupikeun supa anu gampang dibudidayakan anu parantos janten bahan kadaharan anu dipikaresep di Asia, Éropa, sareng Amérika Kalér. lt ngeunah pisan ogé ngawakilan sababaraha pasipatan sareng manpaat kaséhatan.

     

     

  • Maitake Capsules Immune System Booster 90 Veggie Pills

    Maitake Capsules Immune System Booster 90 Pél Veggie

    Funtions:

    • Maitake (Grifola frondosa) mangrupikeun supa polypore anu tumuh dina gugus dina dasar tatangkalan, khususna ek. Supa biasa dikenal di antara anu nyarios basa inggris salaku hen of leuweung, hen-of-the-woods, head ram, sareng head domba. Nilai gizi na luhur pisan. Awak beunghar asam amino ésénsial, vitamin, sareng mineral. Raosna raoseun.)

    • Maitake digunakeun pikeun tingkat kolesterol séhat, tekanan getih normal sareng kanggo ngadukung ati.

  • Reishi polysaccharides extract

    Ékstrak polisakarida Reishi

    Ogé kawanoh salaku Danzhi, pait sareng henteu toksik. Éta ngubaran simpul dada sareng Qi. Supa Ganoderma lucidum disebat jujukutan ganoderma lucidum. Éta kagolong kana polyporaceae sareng salah sahiji jamur ubar. Fitur utama nyaéta bentuk ginjal payung, semi-bunderan atanapi caket bunderan, beureum-coklat sareng hérang sapertos cet. Stipe sareng payung ngagaduhan warna anu sami poek.

  • Chaga Extract Powder

    Bubuk Ékstrak Chaga

    Chaga (Inonotus Obliquus) nyaéta supa kuratif anu paling sering dipendakan dina tangkal birch. Béda sareng supa anu sanés, éta numuwuhkeun sclerotium atanapi miselium na di luar tangkal, tibatan awakna buah. Supa Chaga paling imut pikeun eusi antioksidanna. Supa Chaga rendah kalori, seratna luhur pisan sareng bebas lemak, gula, sareng karbohidrat. Antioksidan. Ngurangan Karuksakan DNA. Ngaronjatkeun Sistem Imun. Rojong Gastrointestinal. Pelindung Ati. Ngabantosan ngadukung Fungsi kognitif Optimal. Éta ngabantosan ngajaga Tingkat Gula Darah Séhat.

  • Shiitake extract powder

    Bubuk ekstrak Shiitake

    Lentinus edode (shiitake) mangrupikeun supa tradisional Tionghoa anu kasohor, di dunya, éta mangrupikeun supa anu pangpayunna anu dipelak ku manusa. Lentinus edode (shiitake) ngagaduhan seueur unsur nutrisi sareng raoseun saé sahingga dingaranan "supa raja". Shiitake tiasa ningkatkeun imunitas, nyegah serangan hawa, nyegah rachitis, kandungan zat lentysin tiasa nyegah sirosis saluran getih, ngirangan tekanan darah. Sareng shiitake ogé dianggap salaku kadaharan anu idéal pikeun nyegah karacunan ku tuang asam.

  • Turkey tail mushrooms(Coriolus versicolor) extract powder

    Suung buntut Turki (Coriolus versicolor) bubuk bubuk

    Suung buntut Turki parantos dianggo dina pangobatan Cina salami rébuan taun, tapi tetep henteu dikenal salaku ubar pikeun masarakat Kulon. Ieu tiasa robih dina sababaraha taun ka payun, nanging, Élmuwan parantos mendakan yén supa buntut kalkun mangrupikeun terapi imun anu kuat, sareng tiasa ngabantosan sistem imun pasien kanker payudara. Ieu tiasa hartosna hirup langkung lami sareng langkung saé pikeun penderita kanker unggal déskripsi. Suung buntut Turki tiasa dianggo salaku panguat imunitas pikeun anjing sareng ngabantosan awak anjing pikeun mikawanoh tumor kanker sareng ngalawan langsung.

  • Maitake mushroom Extract Powder

    Bubuk ekstrak supa Maitake

    Maitake mangrupikeun jamur anu berharga salaku tuangeun sareng ubar. Nembe éta populér di pasar Amérika sareng Jepang salaku jinis kadaharan anu ngurus kaséhatan anu hadé, sareng nutrisi unik sareng nilai médisna narik perhatian anu langkung ageung. Maitake polysaccharide ngagaduhan fungsi antikanker sareng anti-HIV sareng tiasa nyaluyukeun imun sareng paningkatan sareng nutrisi metabolisasi. Supa Maitake ogé saé pikeun ngubaran hépatitis.

  • Agaricus Blazei extract powder

    Bubuk ekstrak Agaricus Blazei

    Ekstrak Agaricus Blazei kasohor pisan di kalangan masarakat. tiasa ningkatkeun kakuatan imunitas, nyegah kasuburan. Awak buahna raoseun saé sareng éta mangrupikeun salah sahiji supa anu tiasa didahar kalayan seueur protéin sareng gula. Unggal 100 gram supa garing ngandung 40-45% protéin atah, 38-45% gula, 18,3% asam amino, 5-7% abu atah, 34% lemak atah. Di sagigireun éta, éta ogé ngandung vitamin B1, B2. Awak buah ngandung sababaraha zat aktif anu tiasa nurunkeun tekanan getih, jst.

123456 Teras> >> Halaman 1/6