• page_banner

Warta

  • lions mane helps to improve depression

    singa mane mantuan pikeun ngaronjatkeun depresi

    Depresi mangrupikeun panyakit jiwa anu beuki umum. Kiwari, perlakuan utama masih pengobatan narkoba. Nanging, antidepresan ngan ukur tiasa ngirangan gejala sakitar 20% pasien, sareng kalolobaanana masih ngalaman efek samping tina sababaraha obat. jamur surai singa (Hericium erina...
    Maca deui
  • Efficacy and function of Ganoderma lucidum

    Khasiat jeung pungsi Ganoderma lucidum

    Efficacy jeung fungsi Ganoderma lucidum 1. Pencegahan sarta pengobatan hyperlipidemia: pikeun penderita hyperlipidemia, Ganoderma lucidum nyata bisa ngurangan kolesterol getih, lipoprotein, sarta trigliserida, sarta nyegah dibentukna plak atherosclerotic. 2. Pencegahan sareng pengobatan ...
    Maca deui
  • What are the benefits when Lingzhi is combined with coffee!

    Naon mangpaatna nalika Lingzhi digabungkeun sareng kopi!

    Naon ari GANODERMA LUCIDUM? Reishi nyarankeun pamakéan nyaéta pikeun ngurangan tekanan darah tinggi (hipertensi) jeung trigliserida tinggi (hypertriglyceridemia), pikeun ngubaran postherpetic neuralgia, sarta pikeun pengobatan supportive salila kémoterapi kanker. Bahan aktif dina reishi, disebut asam ganoderic, appe ...
    Maca deui
  • Anti cancer,these medicinal mushrooms are effective!

    Anti kanker, suung ubar ieu mujarab!

    Dina incidence luhur kanker kiwari, éta urgent pikeun nyegah sarta ngalawan kanker! Panaliti médis parantos ngabuktikeun yén sahenteuna 35% kanker aya hubunganana sareng tuangeun, janten diet anu leres penting pisan pikeun pencegahan kanker. supa seungit Jamur mangrupa harta karun dina kadaharan. Baheula...
    Maca deui
  • The essence of Ganoderma lucidum.

    Intina Ganoderma lucidum.

    Ngomong ngeunaan ganoderma, urang pasti pernah ngadéngé éta.Ganoderma lucidum, salah sahiji salapan bumbu, geus dipaké leuwih ti 6.800 taun di Cina. Fungsina sapertos "nguatkeun awak", "ngalebetkeun kana organ anu lima", "nenangkeun sumanget", "ngalebarkeun c...
    Maca deui
  • Being publicly-funded gives us a greater chance to continue providing you with high quality content. Please support us!

    Dibiayaan umum masihan kami kasempetan anu langkung ageung pikeun neraskeun nyayogikeun eusi kualitas luhur. Mangga ngarojong kami!

    Adaptogens nyapu dunya kaséhatan, gancang naek salaku salah sahiji tren panganyarna dijamin naekeun wellness Anjeun. Disebut ogé Ganoderma lucidum, suung reishi paling sering dianggo dina ubar Wétan sareng parantos dianggo dina "praktik ubar tradisional ...
    Maca deui
  • 7 big benefits of long-term edible ganoderma

    7 mangpaat badag tina jangka panjang edible ganoderma

    Naon Dupi Reishi Supa? Suung Reishi mangrupikeun diantara sababaraha suung ubar anu parantos dianggo salami ratusan taun, utamina di nagara-nagara Asia, pikeun pengobatan inféksi. Nu leuwih anyar, aranjeunna ogé geus dipaké dina pengobatan kasakit paru sarta kanker ...
    Maca deui