• page_banner

Perkenalan Perusahaan

Didirikeun taun 2003, Wuling mangrupikeun perusahaan biotéh anu khusus kana produksi sareng ngolah supa ubar organik sareng suplemén dietary. Dimimitian sareng dikembangkeun di Cina, urang ayeuna parantos ngalegaan ka Kanada sareng nawiskeun puluhan produk supa anu béda. Produk sareng fasilitas kami parantos ngiringan gaduh sertipikasi ieu: USFDA, USDA organik, organik EU, organik Cina, halal sareng halal, HACCP sareng ISO22000.

Sertifikasi ieu di luhur ogé sababaraha anu sanés nyayogikeun seueur palanggan urang di langkung ti 40 nagara sareng daérah kalayan jaminan yén aranjeunna kéngingkeun supa pangobatan organik kualitas luhur sareng produk jadi.

indutrtion1
indutrtion2

Melak Ladang

Kualitas urang asalna tina pilihan lengkep sareng standar ketat bahan baku anu kami anggo sareng prakték pangsaéna dina budidaya.

Basis penanaman organik urang aya di suku kidul Gunung Wuyi, kalebet wilayah sakitar 800 mu. Gunung Wuyi mangrupikeun salah sahiji cagar alam konci Cina, dimana hawa sakitarna seger sareng bébas tina polusi ponggawa sareng pas pisan pikeun tumuh jamur ubar. Kami nganggo galur anu bermutu sareng milih médium budaya anu teu ngotorkeun sareng mastikeun nuturkeun peraturan penanaman GAP global sareng standar organik Amérika Serikat / EU nalika melak supa. Kami henteu nganggo pupuk kimia atanapi péstisida sareng kami ngagaduhan sarat anu ketat dina kualitas cai pikeun mastikeun supa kualitas luhur tanpa péstisida atanapi résidu logam beurat.