• page_banner

Kapsul ekstrak vegan lingzhi reishi beureum

Pamakéan: Candak 2 kapsul dua kali unggal dinten sateuacan tuang

Spefication: 500mg per cap

Umur rak: 24 bulan

Panyimpenan: Simpen dina tempat anu tiis / garing

Cara pamayaran: T / T, W / U, Moneygram, Paypal

Cara pangiriman: DHL, Fedex, EMS, TNT, UPS, Ku hawa, Ku laut

Waktos pangiriman: Gumantung kana jumlah pesanan anjeun


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Kapsul ekstrak vegan lingzhi reishi beureum
Formulir Kapsul
Sértipikat GMP, ISO, HACCP, HALAL, ORGANIK
Fungsi utama 1. Pinuh asam ganoderma triterpenoids, éta tiasa ngajagi ati, detoksifikasi, ngagentos nyeri sareng maéhan kanker jsb.
2. Pinuh asam lemak henteu jenuh, ngirangan gajih getih, Nyegah trombosis sareng aterosklerosis
3. Pinuh polisakarida ganoderma, anti tumor, ningkatkeun imunitas
4. Ngaronjatkeun insomnia, pusing, kesang, kaleungitan napsu sareng gejala anu sanés
5. Ngaronjatkeun kekebalan
Bahan utama Bubuk spora Ganoderma lucidum
Aplikasi Supa Reishi (nami anu sami pikeun salah sahiji bentuk supa Ganoderma lucidum) parantos dianggo di Cina salaku sumber nutrisi sareng penyembuhan mang rebu-rebu taun. Panilitian parantos ngaidentifikasi sakumpulan triterpenes anu aya dina supa Reishi anu dikenal pikeun ngarangsang sistim imun sareng anti tumor. Supa Reishi parantos dianggo salaku obat kuat anu kuat sareng balancer pamungkas saluareun relief setrés.
Mitra sumber kami milih-milih supa Reishi atah anu panghadéna, kalebet miselium, buah buah, spora, sanyawa primordial sareng sélulér tambahan. Anu garing garing sareng giling dina suhu anu handap. Prosés anu ati-ati ieu ngajaga gizi rumit tina superfood atah
Pamakéan Candak 2 kapsul dua kali unggal dinten sateuacan tuang
Spefication 500mg per cap
Hirup rak 24 bulan
Panyimpenan Simpen dina tempat anu tiis / garing
Cara pamayaran T / T, W / U, Moneygram, Paypal
Cara pangiriman DHL, Fedex, EMS, TNT, UPS, Ku hawa, Ku laut
Waktos pangiriman Gumantung kana jumlah pesanan anjeun

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami