• page_banner

Produk

Kami gaduh harga anu paling lumayan pikeun produk kualitas anu sami. Ngajamin kualitas sareng masihan anjeun langkung seueur kauntungan. Pikeun distributor kami, kami gaduh harga khusus.

  • Chaga Extract Powder

    Bubuk Ékstrak Chaga

    Chaga (Inonotus Obliquus) nyaéta supa kuratif anu paling sering dipendakan dina tangkal birch. Béda sareng supa anu sanés, éta numuwuhkeun sclerotium atanapi miselium na di luar tangkal, tibatan awakna buah. Supa Chaga paling imut pikeun eusi antioksidanna. Supa Chaga rendah kalori, seratna luhur pisan sareng bebas lemak, gula, sareng karbohidrat. Antioksidan. Ngurangan Karuksakan DNA. Ngaronjatkeun Sistem Imun. Rojong Gastrointestinal. Pelindung Ati. Ngabantosan ngadukung Fungsi kognitif Optimal. Éta ngabantosan ngajaga Tingkat Gula Darah Séhat.

  • Turkey tail mushrooms(Coriolus versicolor) extract powder

    Suung buntut Turki (Coriolus versicolor) bubuk bubuk

    Suung buntut Turki parantos dianggo dina pangobatan Cina salami rébuan taun, tapi tetep henteu dikenal salaku ubar pikeun masarakat Kulon. Ieu tiasa robih dina sababaraha taun ka payun, nanging, Élmuwan parantos mendakan yén supa buntut kalkun mangrupikeun terapi imun anu kuat, sareng tiasa ngabantosan sistem imun pasien kanker payudara. Ieu tiasa hartosna hirup langkung lami sareng langkung saé pikeun penderita kanker unggal déskripsi. Suung buntut Turki tiasa dianggo salaku panguat imunitas pikeun anjing sareng ngabantosan awak anjing pikeun mikawanoh tumor kanker sareng ngalawan langsung.

  • Maitake mushroom Extract Powder

    Bubuk ekstrak supa Maitake

    Maitake mangrupikeun jamur anu berharga salaku tuangeun sareng ubar. Nembe éta populér di pasar Amérika sareng Jepang salaku jinis kadaharan anu ngurus kaséhatan anu hadé, sareng nutrisi unik sareng nilai médisna narik perhatian anu langkung ageung. Maitake polysaccharide ngagaduhan fungsi antikanker sareng anti-HIV sareng tiasa nyaluyukeun imun sareng paningkatan sareng nutrisi metabolisasi. Supa Maitake ogé saé pikeun ngubaran hépatitis.

  • Agaricus Blazei extract powder

    Bubuk ekstrak Agaricus Blazei

    Ekstrak Agaricus Blazei kasohor pisan di kalangan masarakat. tiasa ningkatkeun kakuatan imunitas, nyegah kasuburan. Awak buahna raoseun saé sareng éta mangrupikeun salah sahiji supa anu tiasa didahar kalayan seueur protéin sareng gula. Unggal 100 gram supa garing ngandung 40-45% protéin atah, 38-45% gula, 18,3% asam amino, 5-7% abu atah, 34% lemak atah. Di sagigireun éta, éta ogé ngandung vitamin B1, B2. Awak buah ngandung sababaraha zat aktif anu tiasa nurunkeun tekanan getih, jst.

  • Lion’s Mane extract

    Ekstrak Singa Mane

    Sungut singa mangrupikeun baktéri leueur dina leuweung jero sareng leuweung lawas. lt resep tumuh dina bagéan batang lega atanapi liang tangkal. Umur ngora bodas, sareng nalika déwasa, éta janten coklat semu konéng buluan. Éta siga sirah monyét dina hal bentukna, janten éta ngagaduhan nami. Kandang Singa ngagaduhan kandungan gizi anu tinggi 26,3 gram protéin per 100 gram produk garing, anu dua kali lipat tina jumlah supa normal. Éta ngandung dugi ka 17 jenis asam amino. Awak manusa kedah meryogikeun dalapan diantarana. Tiap gram séréal Singa ngan ngandung 4,2 gram gajih, anu nyata protein-tinggi, tuangeun rendah gajih. lt ogé euyeub ku sababaraha jinis vitamin sareng uyah anorganik. Mangrupikeun produk kaséhatan anu saé pikeun awak manusa.

  • Cordyceps Military Extract Powder

    Bubuk Ekstrak Militer Cordyceps

    Ketik: Supa supa

    Wangun: Bubuk

    Bagéan: awak buah

    Tipe ékstraksi: Ékstraksi Cai-éol

    Kelas: Kelas dahareun

    Penampilan: Bubuk konéng coklat

    Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

    Tés ngajurung: HPLC

    Panyimpenan: Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ngajauhan cahaya anu kuat.

    Umur rak: 2 taun nalika disimpen leres.

  • Shiitake extract powder Bag Mushroom Supplements

    Bubuk ekstrak Shiitake Suplemén supa sup

    Lentinus edode (shiitake) mangrupikeun supa tradisional Tionghoa anu kasohor, di dunya, éta mangrupikeun supa anu pangpayunna anu dipelak ku manusa. Lentinus edode (shiitake) ngagaduhan seueur unsur nutrisi sareng raoseun saé sahingga dingaranan "supa raja".

     

    Shiitake tiasa ningkatkeun imunitas, nyegah serangan hawa, nyegah rachitis, kandungan zat lentysin tiasa nyegah sirosis saluran getih, ngirangan tekanan darah. Sareng shiitake ogé dianggap salaku kadaharan anu idéal pikeun nyegah karacunan ku tuang asam.

  • Agaricus Blazei extract powder Bag Mushroom Supplements

    Ekstrak bubuk Agaricus Blazei Kantong Suplemén supa

    Ekstrak Agaricus Blazei kasohor pisan di kalangan masarakat. tiasa ningkatkeun kakuatan imunitas, nyegah kasuburan. Awak buahna raoseun saé sareng éta mangrupikeun salah sahiji supa anu tiasa didahar kalayan seueur protéin sareng gula. Unggal 100 gram supa garing ngandung 40-45% protéin atah, 38-45% gula, 18,3% asam amino, 5-7% abu atah, 34% lemak atah. Di sagigireun éta, éta ogé ngandung vitamin B1, B2. Awak buah ngandung sababaraha zat aktif anu tiasa nurunkeun tekanan getih, jst.

  • Coriolusversicolor Extract Powder Bag Mushroom Supplements

    Ekstrak Coriolusversicolor Bubuk Kantong supa Suplemén

    Suung buntut Turki parantos dianggo dina pangobatan Cina salami rébuan taun, tapi tetep henteu dikenal salaku ubar pikeun masarakat Kulon. Ieu tiasa robih dina sababaraha taun ka payun, nanging, Élmuwan parantos mendakan yén supa buntut kalkun mangrupikeun terapi imun anu kuat, sareng tiasa ngabantosan sistem imun pasien kanker payudara. Ieu tiasa hartosna hirup langkung lami sareng langkung saé pikeun penderita kanker unggal déskripsi. Suung buntut Turki tiasa dianggo salaku panguat imunitas pikeun anjing sareng ngabantosan awak anjing pikeun mikawanoh tumor kanker sareng ngalawan langsung.

123 Teras> >> Halaman 1/3