• page_banner

Reishi Cafe Latte

Jenis Kopi: Kopi Instan

Rasa: Rempah & Hérbal

Bungkusan: kotak

Sertifikasi: GMP, FDA, NOP, GAP

Kelas: Kelas Pangan

Brix (%): 89

Max. Uap (%): 0

Tempat Asalna: Cina

Bahan utama: organik Ganoderma lucidum, Coffea arabica

Mangpaat Kaséhatan: Tingkatkeun sistem anu caket

Umur rak: 2 taun


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan atah:

Éta dicampur bubuk kopi instan Arabica premium Malaysia kalayan rasa anu saé.

Fungsi:

Dina kopi tradisional pikeun nambihan ekstrak Ganoderma lucidum organik, (100% murni Juncao Ganoderma lucidum, sareng 20% ​​bubuk ekstrak polisakarida) salian ti éta, fungsi kopi asli tiasa ngajantenkeun jalma seger, sareng Langkung-langkung pikeun ningkatkeun imunitas sareng épék spésipik sanés. "

Rasa:

Rasa kopi urang mirip sareng Organo Gold, éta disatujuan ogé ku seuseueurna konsumén, urang ngagaduhan tanggapan anu saé ku dealer utama dunya.

Kaunggulan:

Produk pasar kopi langsung persaingan sacara homogen sareng saing pisan, sareng produk kopi Ganoderma kami dina katalog pelanggan ngagaduhan suplemen anu saé, anjeun tiasa nyandak saluran kopi asli nasabah, sareng langsung ngenalkeun sareng ngical kopi Ganoderma kami, para nasabah ogé gaduh kasempetan kanggo nangtung kaluar dina kompetisi homogen.

win-win kerjasama:

Upami anjeun resep mekarkeun saluran pasar lokal, kembangkeun mérek anjeun nyalira. Kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngimpikeun impian anjeun. Kami nawiskeun jasa OEM anu merenah sareng kualitas, anu jumlahna murah, harga murah sareng dijamin kualitasna. "

Harga:

Kopi mangrupikeun produk utama perusahaan urang, sering bakal aya promosi penjualan, hargana pikaresepeun pisan, éta langsung tiasa ngarangsang kahoyong pelanggan pikeun urusan.

Kamampuh R & D épisién

Kami bakal ngenalkeun anjeun produk kopi pasar kelas munggaran sareng populér dina waktos anu sanés pikeun mastikeun yén anjeun janten dealer anu pang populerna di pasar sareng saluran. "

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami