• page_banner

Reishi Kopi Hideung

Jenis Kopi: Kopi Instan

Rasa: Pait

Fitur: Bébas Gula

Bungkusan: kotak

Sertifikasi: GMP, FDA, NOP, GAP

Kelas: Kelas Pangan

Brix (%): 0

Max. Uap (%): 0

Tempat Asalna: Cina

Bahan utama: organik Ganoderma lucidum, Coffea arabica

Mangpaat Kaséhatan: Tingkatkeun sistem anu caket

Umur rak: 2 taun


Detil Produk

Tanda Produk

Suung Reishi ngandung Béta Glucans (polisakarida), karbohidrat ranté panjang anu mangrupikeun sanyawa anu paling aktif dina supa anu ningkatkeun sistem imun. Béta Glucans ogé ngadukung kaséhatan usus, anu tiasa ngakibatkeun imunitas anu langkung saé. Ngadukung sistem imun séhat anu kuat penting nalika nyobian ngajaga diri tina tiis sareng flu.

Supa Reishi, paling sering dipendakan salaku suplemen bubuk, parantos dianggo mangtaun-taun dina ubar Wétan. Éta parantos dianggo pikeun ngabantosan sistim imun, ngirangan setrés, ningkatkeun bobo, sareng ngirangan kacapean.

Ramah kanggo sababaraha rupa diét: Vegan, Keto, Paleo, Whole30, babaturan bébas susu atanapi bébas gluten.

Pasar Utama

● Kanada ● Amérika ● Amérika Kidul ● Australia ● Korea ● Jepang ● Rusia ● Rusia ● Asia ● Inggris ● Spanyol ● Afrika

Jasa Urang

● Tim propésional dina tanggapan 2 jam.

● Pabrik sertifikasi GMP, prosés produksi anu diaudit.

● Sampel (10-25gram) aya pamariksaan forquality.

● waktos pangiriman gancang dina1-3 dinten damel saatos nampi pembayaran.

● Ngarojong palanggan pikeun produk anyar Sunda & D , Sadaya Kopi Jamur Pangobatan.

● jasa OEM.

Funtions

Instan Juncao Reishi Premium Cafe Style Hideung Kopi mangrupikeun produk kopi asli anu lezat. Anu ngajantenkeun Kopi Hideung janten istiméwa nyaéta ditambahan ekstrak bubuk Ganoderma Lucidum berkualitas tinggi, supa Beunghar anu euyeub gizi anu nyayogikeun énergi, ngabantosan ngusir racun tina awak, sareng sacara lembut ngabantosan dina ngaleungitkeun. Ieu mangrupikeun jinis supa anu, nalika garing, konsistén keras sapertos kacang kopi garing. Ganoderma Lucidum malah raoseun sapertos kopi sareng ningkatkeun rasa kandel, euyeub tina biji kopi premium anu urang anggo dina formulasi. Gampang nyiapkeun sareng merenah pikeun dibabawa. 

Nyayogikeun langkung seueur tanaga sareng tanaga, kirang kacapean, sareng ningkatkeun kakuatan uteuk ngaréjuasi sareng ngaraos ngora sareng waspada Nguatkeun organ pikeun ngaleungitkeun limbah sareng detoksifikasi Nguatkeun sistem imunitas awak Ningkatkeun bobo anu saé.

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami