• page_banner

Mangpaat Suung Pangobatan

Sadaya supa ngandung polisakarida, anu parantos kapendak pikeun ngabantosan peradangan sareng ngabantosan sistim imun. Langkung ti 2000 spésiés supa anu tiasa didahar aya di planét ieu. Di dieu urang ngajelaskeun fungsi supa ubar paling umum.

4c4597ad (1)
Ganoderma lucidum (Reishi)

1. Ningkatkeun Sistem Imun

2. Ngurangan tumuh tumor sareng tiasa nyegah Kanker

3. Perlindungan ati sareng detoksifikasi

4. Ngurangan Peradangan sareng bertindak salaku Antioksidan

5. Ningkatkeun Kahariwang sareng Déprési

6. Ngaleungitkeun Alergi

7. Mangpaat Jantung

8. Ngabantosan anjeun bobo

9. Ningkatkeun fungsi Otak

10. Kaséhatan Gut Kasihatan

11. Ngurangan gula getih

12. Ngaleungitkeun batuk sareng ngirangan sputum

lingzhi

Inonotus obliquus (Chaga)

1. Pikeun pangubaran diabetes.

2. Pangaruh anti kanker.

3. merangan AIDS: Aya pangaruh ngahambat anu signifikan dina AIDS.

4. Anti radang sareng anti virus.

5. Ngaronjatkeun sistem imunitas.

6. Pikeun nyegah tekanan darah tinggi sareng lipid darah tinggi, pembersih getih.

7. Anti sepuh, miceun radikal bébas dina awak, ngajaga sél sareng ngamajukeun metabolisme.

8. Hepatitis, gastritis, maag duodenal, nephritis gaduh pangaruh terapi dina utah, diare, gangguan gastrointestinal gaduh pangaruh terapi.

Inonotus_obliquus__Chaga_-removebg-preview

Hericium erinaceus (Lion's Mane)

1. Singa, s mane ngalestarikeun saluran pencernaan.

2. Singa, s mane ningkatkeun kekebalan.

3. Singa singa anti-tumor, utamina dina kanker lambung.

4. umur panjang anti sepuh.

houtougu

Maitake (Grifola Frondosa)

1. Grifola frondosa polysaccharides gaduh anti kanker sareng épék ningkatkeun imunitas sapertos polisakarida sanés, ogé kana sababaraha jinis virus hépatitis;

2. béta D-glucan anu unik ngirangan kadar glukosa getih sareng pangaruh hipoglikemik;

3, asam lemak henteu jenuh anu beunghar ngagaduhan anti hiperténsi, pangaruh hypolipidemik;

huishuhua

Agaricus Blazei

1. Agaricus tiasa ningkatkeun fungsi imunitas awak.

2. Agaricus tiasa ngamajukeun fungsi hematopoietic tina sungsum tulang manusa.

3. Agaricus tiasa ngamajukeun pangaruh ubar kémoterapi cyclophosphamide, 5-Fu.

4. Agaricus ngahambat tumuhna sél leukemia. Polisakarida aktif fisiologis cocog pikeun pengobatan leukemia budak leutik.

5. Agaricus gaduh épék pelindung dina ati sareng ginjal sareng éta tiasa dilaksanakeun salami waktos-lami.

6. Agaricus ngagaduhan seueur fungsi anti kanker.

jisongrong

Tiram (Pleurotus Ostreatus)

1. Grifola frondosa polisakarida gaduh anti kanker sareng épék ningkatkeun imunitas sapertos polisakarida sanés;

2. béta D-glucan anu unik ngirangan kadar glukosa getih sareng pangaruh hipoglikemik;

3. asam lemak teu jenuh euyeub gaduh anti hiperténsi, pangaruh hypolipidemik;

pinggu

Édode Lentinula (Shiitake)

1. Ngaronjatkeun sistem imun.

2. Anti kanker.

3. Turunkeun tekanan getih, sareng koléstérol.

4. Shiitake ogé ngagaduhan épék terapi dina diabetes, tuberkulosis.

xianggu

Cordyceps sinensis (Cordyceps)

1. cordycepin dina Cordyceps mangrupikeun antibiotik spéktrum lega anu kuat.

2. Polisakarida dina Cordyceps tiasa ngatur imunitas, pertahanan ngalawan tumor sareng ngabantosan ngalawan kacapean.

3. fungsi asam Cordyceps langkung saé pikeun ngamajukeun metabolisme, ningkatkeun microcirculation.

chongcao

Coriolus versicolor (Turki Tail)

1. Ngaronjatkeun parastically

2. Pangaruh anti tumor

3. Anti-aterosklerosis

4. Peran sistim saraf pusat

yunzhi

Suung mangrupikeun panguat kaséhatan, sareng kauntungan anu didokumentasikeun luar biasa. Tapi seueur ahli kaséhatan nyarankeun nyarankeun ngagabungkeun sababaraha supa ubar pikeun pangaruh sinergisna. Tambih Deui, supa organik sok janten pilihan anu pangsaéna!

https://www.wulingbio.com/reishi-polysaccharides-extract-product/
0223162753
bairong