• page_banner

Kontrol Kualitas

Di Wuling, poko anu mimiti dina sadaya produk anu kami hasilkeun nyaéta anu didamelna ngan ukur awak buahna tina Suung sabab ieu seueurna seueur bahan aktif anu.

Dina unggal titik produksi kami ngawaskeun produk kami pikeun tingkat bahan aktif anu relevan sahingga anjeun bakal ngagaduhan bahan dasar anu poténsial sareng luhur atanapi produk réngsé ti kami.

Kami hiji-hijina pabrik di dunya anu ngagunakeun metode Juncao anu dipaténkeun pikeun penanaman Reishi, anu sanés ngan ukur ékologis langkung sora tapi ogé ngagaduhan bahan anu langkung aktif tibatan anu biasa dipelak Reishi.

Kami Certified ISO 22000 sareng tiasa nyayogikeun laporan uji coba SGS sakumaha diperyogikeun.

Unggal urutan Jamur anu urang hasilkeun diuji péstisida, logam beurat sareng komponén aktif sareng eusi baktéri sareng kedah sasuai sareng standar pamaréntah anu disahkeun pikeun tiasa dikirim.

Dina unggal léngkah ti kebon nepi ka produk réngsé kami nyandak kualitas, kasalametan sareng konsistensi dugi ka tingkat luhur sahingga anjeun tiasa pastikeun anjeun kéngingkeun anu pangsaéna pikeun pangguna akhir anjeun.

zhiliang

Kualitas urang asalna tina pilihan lengkep sareng standar ketat bahan baku anu kami anggo sareng prakték pangsaéna dina budidaya.
Basis penanaman organik urang aya di suku kidul Gunung Wuyi, kalebet wilayah sakitar 800 mu. Gunung Wuyi mangrupikeun salah sahiji cagar alam konci Cina, dimana hawa sakitarna seger sareng bébas tina polusi ponggawa sareng pas pisan pikeun tumuh jamur ubar. Kami nganggo galur anu bermutu sareng milih médium budaya anu teu ngotorkeun sareng mastikeun nuturkeun peraturan penanaman GAP global sareng standar organik Amérika Serikat / EU nalika melak supa. Kami henteu nganggo pupuk kimia atanapi péstisida sareng kami ngagaduhan sarat anu ketat dina kualitas cai pikeun mastikeun supa kualitas luhur tanpa péstisida atanapi résidu logam beurat.

Sumanget karajinan nungtun prosés pikeun ékstraksi supa.
Dina 17 taun ka pengker, pikeun ngudag produk anu langkung saé, kami teras-terasan ningkatkeun lini produk sareng ngaoptimalkeun prosés téknologi. Pabrik pamrosésan jero urang ngaliput daérah ampir 20.000 méter pasagi, sareng gaduh serangkaian bengkel pangeringan sareng panggilingan pikeun supa, alat-alat pangolah sareng ékstraksi urang, lokakarya ngolah kadaharan sadayana sesuai standar ISO22000 sareng anu saluyu sareng standar GMP. Kami tiasa nyayogikeun palanggan ku seueur jumlah supa garing organik sareng konvensional, bubuk supa rupa tina rupa-rupa meshes, urang tiasa ngahasilkeun polisakarida supa sareng beta glukan kalayan kisaran aktif 10% dugi 95%, gumantung kana kabutuhan anjeun, kami ogé tiasa nyayogikeun produk eusi tunggal kalayan kandungan cordycepin anu tinggi (bahan aktif dina cordycept) sareng Hericium (bahan aktif dina singa urang) jsb.

zhengshu