• page_banner

Naon Jamur Pangobatan

Suung pangobatan tiasa dihartikeun jamur makroskopis anu dianggo dina bentuk ekstrak atanapi bubuk kanggo pencegahan, peringan, atanapi penyembuhan sababaraha panyakit, sareng / atanapi nyaimbangkeun diet anu séhat. Ganoderma Lucidum (Reishi), Inonotus obliquus (Chaga), Grifola Frondosa (Maitake), Cordyceps sinensis, Hericium erinaceus (Lion's Mane) sareng Coriolus versicolor (buntut Turki) sadayana conto tina supa ubar.

Suung parantos dikenal pikeun nilai gizi sareng sipat ubarna rébuan taun. Percobaan klinis anu éksténsif parantos dilakukeun di panjuru dunya, khususna di Asia sareng Éropa anu dianggo dina ubar tradisional mangabad-abad. Aranjeunna parantos mendakan seueur polisakarida sareng kompléx polisakarida-protéin dina supa ubar anu katingalina ningkatkeun réspon imun.

yaoyongjun
heji

Jenis polisakarida anu paling narik nyaéta béta-glukan. Béta-glukans katémbong ngabantosan sistim imun dina cara anu diajar nunjukkeun yén éta berpotensi janten agén antikanker. Nalika béta-glukans tina supa Reishi digunakeun dina kombinasi sareng radiasi beurit ku kanker paru-paru, aya hambatan anu signifikan tina metastasis tumor (tumuhna massa kanker). Nembongan faktor utama nyaéta kumaha supa ubar merangsang sareng modulasi réspon imunitas. Nyatana, ieu nyababkeun daérah anu ngajangjikeun tina panalitian kanker, anu disebat fungotherapy kanker. Seueur supa parantos nunjukkeun kamampuan pikeun ngahambat énzim aromatase anu ngahasilkeun éstrogén sahingga tiasa ngajagi tina payudara sareng kanker anu patali sareng hormon. Komo supa tombol bodas umum ngagaduhan sababaraha kamampuan ngahambat aromatase.

Sababaraha Mangpaat Poténsial Jamur sareng Jamur:

• modulasi imun

• Nyegah tumuh tumor

• Antioksidan

• Kaséhatan kardiovaskular

• Turunkeun koléstérol

• Antipirus

• Antibakteri

• Antifungal

• Antiparasit

• Detoksifikasi

• Perlindungan ati