banner-01
banner-02
banner-03

Suung ubar

tentang Kami

Didirikeun taun 2003, Wuling mangrupikeun perusahaan biotéh anu khusus kana produksi sareng ngolah supa ubar organik sareng suplemén diét. Dimimitian sareng dikembangkeun di Cina, urang ayeuna parantos ngalegaan ka Kanada sareng nawiskeun puluhan produk supa anu béda.

Ladang taneman ORGANIK

Basis penanaman organik urang aya di suku kidul Gunung Wuyi, kalebet wilayah sakitar 800 mu. Gunung Wuyi mangrupikeun salah sahiji cagar alam konci Cina, dimana hawa sakitarna seger sareng bébas tina polusi ponggawa sareng pas pisan pikeun tumuh jamur ubar.

P&P sareng kontrol kualitas

Dina unggal titik produksi kami ngawaskeun produk kami pikeun tingkat bahan aktif anu relevan sahingga anjeun bakal ngagaduhan bahan dasar anu poténsial sareng luhur atanapi produk réngsé ti kami. Kami Certified ISO 22000 sareng tiasa nyayogikeun laporan uji coba SGS sakumaha diperyogikeun. Ogé, kualitas urang asalna tina seleksi rinci sareng standar ketat bahan baku anu kami anggo sareng prakték pangsaéna dina budidaya.

kami ngadukung oem

Kusabab 2003 kami parantos ngalangkungan basis pelanggan kami sacara global sareng ngirim sacara rutin ka langkung ti 40 nagara anu béda-béda di dunya. Dina hal pangiriman kami ngalakukeun anu pangsaéna pikeun dikirimkeun dina waktos sareng gaduh tim anu hadé pikeun ngatur ieu. Kami gaduh tim langkung ti 75 staf dina R&D, penjualan sareng produksi.

Produk Kami

wuling

Bubuk supa pangobatan

Ngaleuwihkeun 20 jinis ekstrak supa kualitas luhur.
Sadaya bahan asalna tina 100% awak buah supa bijil.
Béta-Glucan Mengkang tina 10% -98%.
Polisakarida Mengkang tina 10% -98%.
Teu aya résidu Péstisida.
Tés laboratorium disatujuan Standar Logam Heavy.
Teu aya pangisi atanapi Dextrin.

wuling

Kapsul supa pangobatan

Langkung 100 formula fungsional ku konsumén wareg.
Pabrikan Certified GMP kalayan organik disatujuan.
FDA, USDA / EU ORGANIC, HACCP, ISO22000, KOSHER, Sértipikat HALAL.
Kontrol Kualitas ti mimiti dugi ka akhir.
Produk ngarobih tina formula kana botol.

wuling

Jamur Minuman & Téh

Minuman fungsional anu épéktip sareng supa ubar tambihan.
Bubuk bahan populér Certified organik.
Kopi, téh, bubuk buah, bubuk kunyit, bubuk Macha, Probiotik, Bubuk Protéin.
Langkung 100 formula anu raos pelanggan sareng raos.
Disaluyukeun tina rasa kana kotak luar.
Jasa one stop, Siap pikeun dijual.

  • DIJUAL
    REISHI CAPPUCCINO COFFEE

    REISHI CAPPUCCINO COFFEE

    Aplikasi Pasar Pangan Utama Aplikasi ● Kanada ● Amérika ● Amérika Kidul ● Australia ● Koréa ● Jepang ● Rus ...

  • DIJUAL
    Reishi Black Coffee

    Reishi Kopi Hideung

    Suung Reishi ngandung Béta Glucans (polisakarida), karbohidrat ranté panjang anu mangrupikeun ...

  • DIJUAL
    Reishi Cafe Latte

    Reishi Cafe Latte

    Bahan baku: Éta dicampur bubuk kopi instan Arabica premium Malaysia kalayan rasa anu saé ...

wuling

Juncao Beureum Reishi Series

Téknologi budidaya Juncao tujuanna pikeun ngajagi lingkungan tina motong batang pikeun melak supa.
Lumrah tuwuh tina jujukutan liar khusus.
Kandungan tinggi polisakarida sareng triterpén dina Beureum Reishi.
Ladang munggaran di dunya numuwuhkeun Juncao Beureum Reishi.

naon anu urang terang ngeunaan supa ubar?

Gmp & Amp; fda disahkeun.
Didamel 100% khusus pikeun mérek anjeun.
Garis prduction alus.
Kami gaduh formulator propésional sareng désainer bungkusan pikeun ngarobih mérek sampurna anjeun nyalira!

warta sareng inpormasi