• page_banner

Produk

Kami gaduh harga anu paling lumayan pikeun produk kualitas anu sami. Ngajamin kualitas sareng masihan anjeun langkung seueur kauntungan. Pikeun distributor kami, kami gaduh harga khusus.

  • Agaricus Blazei Capsules Immune System Booster 90 Veggie Pills

    Agaricus Blazei Capsules Immune System Booster 90 Pél Veggie

    Funtions: Agaricus Blazei-Murrill (Agaricus Blazei) mangrupikeun supa anu leueur, padet gizi, tuang anu ngandung mineral, serat, vitamin, sareng asam amino. Asalna ka Brasil, ayeuna seueur dibudidayakan sareng ditelitian di Jepang pikeun pasipatan anu promosi kaséhatan. Komposisi protéinna nyertakeun 18 jinis asam amino. 8 jinis asam amino ésénsial awak parantos lengkep. Éta ogé ngandung rupa-rupa.

  • Oyster Capsules Immune System Booster 90 Veggie Pills

    Oyster Capsules Immune System Booster 90 Pél Veggie

    Funtions: Suung tiram (Pleurotus ostreatus) tumuh sacara alami di dunya di leuweung, dingaranan bentuk sareng warna na sapertos tiram. Éta mangrupikeun supa anu gampang dibudidayakan anu parantos janten bahan kadaharan anu dipikaresep di Asia, Éropa, sareng Amérika Kalér. lt ngeunah pisan ogé ngawakilan sababaraha pasipatan sareng manpaat kaséhatan.

     

     

  • Maitake Capsules Immune System Booster 90 Veggie Pills

    Maitake Capsules Immune System Booster 90 Pél Veggie

    Funtions:

    • Maitake (Grifola frondosa) mangrupikeun supa polypore anu tumuh dina gugus dina dasar tatangkalan, khususna ek. Supa biasa dikenal di antara anu nyarios basa inggris salaku hen of leuweung, hen-of-the-woods, head ram, sareng head domba. Nilai gizi na luhur pisan. Awak beunghar asam amino ésénsial, vitamin, sareng mineral. Raosna raoseun.)

    • Maitake digunakeun pikeun tingkat kolesterol séhat, tekanan getih normal sareng kanggo ngadukung ati.

  • Organic Shiitake Extractive Capsules

    Kapsul Ékstraktif Shiitake Organik

    Funtions: Shiitake mangrupikeun supa anu tiasa didahar asli ti Asia Wétan, anu dibudidayakeun sareng dikonsumsi di seueur nagara Asia. Pikeun sababaraha sipat anu ningkatkeun kaséhatan anu parantos kapendak mangabad-abad kadokteran kuno, éta dianggap jamur ubar dina sababaraha bentuk ubar tradisional.

  • Organic Oyster Mushroom Extractive Capsules

    Kapsul Ékstraksi Jamur Tiram Organik

    Funtions:Suung tiram (Pleurotus ostreatus) tumuh sacara alami di dunya di leuweung, dingaranan bentuk sareng warna na sapertos tiram. Éta mangrupikeun supa anu gampang dibudidayakan anu parantos janten bahan kadaharan anu dipikaresep di Asia, Éropa, sareng Amérika Kalér. lt ngeunah pisan ogé ngawakilan sababaraha pasipatan sareng manpaat kaséhatan.

  • Organic Turkey Tall Extractive Capsules

    Kapsul Ékstraktif Jangkung Turki Organik

    Funtions: TURKEY TAIL, ogé katelah Coriolus Versicolor, mangrupikeun supa polypore umum anu aya di panjuru dunya. Pikeun bentukna sareng sababaraha warna na mirip sareng kalkun liar, Versicolor biasa disebut buntut kalkun, paling dikenal pikeun ngarangsang fungsi imun sareng ngirangan peradangan.

  • Organic Agaricus Blazei Extractive Capsules

    Kapsul Ékstraktif Agaricus Blazei Ékstraktif

    Funtions: Agaricus Blazei-Murrill (Agaricus Blazei) mangrupikeun supa anu leueur, padet gizi, tuang anu ngandung mineral, serat, vitamin, sareng asam amino. Asalna ka Brasil, ayeuna seueur dibudidayakan sareng ditelitian di Jepang pikeun pasipatan anu promosi kaséhatan. Komposisi protéinna nyertakeun 18 jinis asam amino. 8 jinis asam amino ésénsial awak parantos lengkep. Éta ogé ngandung rupa-rupa.

  • Organic maitake Extractive Capsules

    Kapsul ékstraktif maitake organik

    Funtions:

    • Maitake (Grifola frondosa) mangrupikeun supa polypore anu tumuh dina gugus dina dasar tatangkalan, khususna ek. Supa biasa dikenal di antara anu nyarios basa inggris salaku hen of leuweung, hen-of-the-woods, head ram, sareng head domba. Nilai gizi na luhur pisan. Awak beunghar asam amino ésénsial, vitamin, sareng mineral. Raosna raoseun.)

    • Maitake digunakeun pikeun tingkat kolesterol séhat, tekanan getih normal sareng kanggo ngadukung ati.

  • Organic Cordyceps militaris Extractive Capsules

    Kapsul Ekstraktif Militer Cordyceps militéris

    Funtions:

    • Cordyceps diala ku serangga hirup anu sacara artifisial dina Cordyceps militaris. Mangrupikeun adaptogen hérbal alami anu ngabantosan awak adaptasi sareng setrés. Éta ngagaduhan kamashuran pikeun kamampuan pikeun ngabantosan ningkatkeun stamina, ketahanan, sareng latihan latihan. Eusi utama na nyaéta cordycepin, asam cordycepic, sareng cordyceps polisakarida, anu ngagaduhan nilai médis anu luhur pisan.

    • Cordyceps mangrupikeun jinis supa ubar cenah nawiskeun kauntungan antioksidan sareng anti radang. Lila digunakeun dina ubar tradisional Cina, cordyceps sayogi di Amérika Serikat salaku suplemen diét.

12 Teras> >> Halaman 1/2