• page_banner

Ékstrak polisakarida Reishi

Ogé kawanoh salaku Danzhi, pait sareng henteu toksik. Éta ngubaran simpul dada sareng Qi. Supa Ganoderma lucidum disebat jujukutan ganoderma lucidum. Éta kagolong kana polyporaceae sareng salah sahiji jamur ubar. Fitur utama nyaéta bentuk ginjal payung, semi-bunderan atanapi caket bunderan, beureum-coklat sareng hérang sapertos cet. Stipe sareng payung ngagaduhan warna anu sami poek.


Detil Produk

Tanda Produk

Numutkeun kana Compendium of Materia Medica, ganoderma lucidum ngagaduhan sipat datar, raos pait, henteu toksik sareng simpul jantung. Éta nyéhatkeun haté, nyéhatkeun tengah, ningkatkeun hikmah, ningkatkeun ingetan, tetep awét sareng manjangkeun sataun salami lilana.

Ngagaya jantung-qi — Ganoderma lucidum ningkatkeun mikrokirculasi miokardial sareng ngatur lipid getih. Hal ieu dianggo pikeun ngubaran hiperlipidemia sareng panyakit jantung koronér.

Ningkatkeun hikmah sareng ningkatkeun mémori —- Éta tiasa ngubaran neurasthenia, insomnia, ningkatkeun mémori.

Tetep ngora sareng manjangkeun sataun salami lilana panjang-Ganoderma lucidum ngagaduhan anti oksidasi, pemalsuan radikal bébas sareng pangaruh anti sepuh.

Nyegerkeun limpa-lambung sareng ngeusian qi-Ganoderma tiasa ngatur fungsi imunitas sareng ningkatkeun fungsi sistem organ vital sapertos jantung, paru-paru, ati, ginjal, jst.

 

Jenis:

Ekstrak supa, supa alam

Formulir: Bubuk, Bahan baku Raw / Powder / Powder / Slice

Bagéan: Awak buah

Tipe ékstraksi: Ékstraksi Cair-Padet

Bungkusan: botol, Wadah Plastik, kantong / ngarobih

Tempat Asalna: Fujian, Cina

Kelas: 1

Ngaran Merek: Wuling

Nomer modél: LZQP-106

Jalur Produk: Jamur Organis Juncao Reishi

Bahan Aktip: Polisakarida; Triterpene

OEM & Sampel Gratis: Sadia

Fungsi: Imun / Anti Kacapean / Ngabantosan bobo

MOQ: 1 kg

Umur rak: 24 bulan

Warna: Konéng coklat

Panyimpenan: Simpen dina tempat anu tiis sareng garing

Kamampuhan Suplai

1000000 Ton / Ton per Taun

Rincian bungkusan

Bungkus plastik ageung; tong; kantong;

Sarat konsumén

Palabuhan: Wuling

Tipe Produk: Organik Juncao Reishi / Ganoderma lucidum / Suung Lingzhi

Formulir: Awak buah / Irisan / Bubuk / Bahan baku

Titik jual: Téknologi Juncao organik pikeun Ngokolakeun sareng Ngolah

Pitunjuk: Aduk ku cai panas atanapi tambahkeun kana sup

Bahanna: Polisakarida; triterpenes.etc

Fungsi:

1. Ngaronjatkeun systerm imun;

2. Ngurangan gula getih sareng ngajagi sél;

3. Ngabantosan nyerna, ngajaga inohong;

4. Ngaronjatkeun saré, ngajantenkeun anjeun langkung sumanget;

Juncao Technology:

Téknologi Juncao nyingkahan gangguan anu parah ékologis anu disababkeun ku motong anu ageung.

Jumlah tangkal, sareng henteu ngagaduhan masalah polusi taneuh atanapi polusi logam beurat.

company img-1

company img-2

company img-3

company img-4

company img-5

company img-6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami