• page_banner

Produk

Kami gaduh harga anu paling lumayan pikeun produk kualitas anu sami. Ngajamin kualitas sareng masihan anjeun langkung seueur kauntungan. Pikeun distributor kami, kami gaduh harga khusus.

  • 100% Organic Ganoderma Extract Capsules

    100% Kapsul Ekstrak Ganoderma Organik

    Ketik: Supa supa

    Wangun: Bubuk

    Bagéan: awak buah

    Tipe ékstraksi: Ékstraksi Cai-éol

    Kelas: Kelas dahareun

    Penampilan: kapsul

    Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

    Tés ngajurung: HPLC

    Panyimpenan: Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ngajauhan cahaya anu kuat.

    Umur rak: 2 taun nalika disimpen leres.

  • Organic Ganoderma Spore Oil capsules

    Kapsul Minyak Spania Ganoderma Organik

    Jenis: Super Kritik Minyak Reishi Spore

    Wangun: Softgels

    Bagéan: awak buah

    Tipe ékstraksi: supercritical CO2 sasari

    Kelas: Kelas dahareun

    Penampilan: kapsul

    Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

    Panyimpenan: Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ngajauhan cahaya anu kuat.

    Umur rak: 2 taun nalika disimpen leres.

  • Organic Ganoderma Spore Powder capsules

    Kapsul Ganoderma Spore Powder organik

    Ketik: Supa supa

    Wangun: Bubuk

    Bagéan: awak buah

    Tipe ékstraksi: Ékstraksi Cai-éol

    Kelas: Kelas dahareun

    Penampilan: kapsul

    Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

    Tés ngajurung: HPLC

    Panyimpenan: Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ngajauhan cahaya anu kuat.

    Umur rak: 2 taun nalika disimpen leres.

  • Organic Ganoderma shell-broken Spore Powder capsules

    Kapsul Spéker Bubuk Ganoderma organik-rusak

    Ketik: Supa supa

    Wangun: Bubuk

    Bagéan: awak buah

    Tipe ékstraksi: Ékstraksi Cai-éol

    Kelas: Kelas dahareun

    Penampilan: kapsul

    Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

    Tés ngajurung: HPLC

    Panyimpenan: Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ngajauhan cahaya anu kuat.

    Umur rak: 2 taun nalika disimpen leres.

  • REISHI CAPPUCCINO COFFEE

    REISHI CAPPUCCINO COFFEE

    Jenis Kopi: Kopi Instan

    Rasa: Rempah & Hérbal

    Bungkusan: kotak

    Sertifikasi: GMP, FDA, NOP, GAP

    Kelas: Kelas Pangan

    Brix (%): 89

    Max. Uap (%): 0

    Tempat Asalna: Cina

    Bahan utama: organik Ganoderma lucidum, Coffea arabica

    Mangpaat Kaséhatan: Tingkatkeun sistem anu caket

    Umur rak: 2 taun

  • Chinese Herbal Medicine Reishi Spore Oil Softgel

    Obat Herbal Cina Reishi Spore Oil Softgel

    Proses Produksi awak buah remella → Grind (langkung ti 50 meshes) → Ékstrak (cai murni 100 ℃ ...