• page_banner

Ekstrak Singa Mane

Sungut singa mangrupikeun baktéri leueur dina leuweung jero sareng leuweung lawas. lt resep tumuh dina bagéan batang lega atanapi liang tangkal. Umur ngora bodas, sareng nalika déwasa, éta janten coklat semu konéng buluan. Éta siga sirah monyét dina hal bentukna, janten éta ngagaduhan nami. Kandang Singa ngagaduhan kandungan gizi anu tinggi 26,3 gram protéin per 100 gram produk garing, anu dua kali lipat tina jumlah supa normal. Éta ngandung dugi ka 17 jenis asam amino. Awak manusa kedah meryogikeun dalapan diantarana. Tiap gram séréal Singa ngan ngandung 4,2 gram gajih, anu nyata protein-tinggi, tuangeun rendah gajih. lt ogé euyeub ku sababaraha jinis vitamin sareng uyah anorganik. Mangrupikeun produk kaséhatan anu saé pikeun awak manusa.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran Produk Singa urang Mane nimba-imun panguat
Negara asal Cina
Sayogi Dina Label Wasta / OEM, Barang rangkep masing-masing
Bagéan Dipaké Miselium atanapi awak Fruiting
metoda tés sinar ultraviolét
Penampilan Bubuk Rupa Coklat
Bahan Aktip Polisakarida Béta-glukans / Triterpenes
Ékstraksi sareng pembubaran Cai-Étanol
Pisahkeun Polisakarida 10% -50% UV / 10: 1TLC
Industri terapan Pangobatan, aditif pangan, suplemén diét

Sampel

Sampel 5-30g gratis, mangga konsultasi kami

Jasa DHL, FEDEX, UPS sareng EMS anu merenah

Pakét & Kiriman

Pangiriman: Laut / Pangiriman Udara & Internasional Express
Waktos Pengiriman: 5-7 dinten damel saatos pamayaran
Pakét: 1-5kg / Aluminium foil bag, ukuran: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang) 15-25kg / Drum, ukuran: 38cm (Diaméter) * 50cm (Jangkungna)
Ingetan: Tetep jauh tina cahaya sareng panas anu kuat.
Hirup rak: 24 bulan

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami