• page_banner

Singa Mane supa supa suplemen suplemen supa suplemen

Sungut singa mangrupikeun baktéri succulent skala ageung di leuweung jero sareng leuweung lawas. Lt resep tumuh dina bagian batang lega atanapi liang tangkal. Umur ngora bodas, sareng nalika déwasa, éta janten coklat semu konéng buluan. Éta siga sirah monyét dina hal bentukna, janten éta ngagaduhan nami. Kandang Singa ngagaduhan kandungan gizi anu tinggi 26,3 gram protéin per 100 gram produk garing, anu dua kali lipat tina jumlah supa normal. Éta ngandung dugi ka 17 jenis asam amino. Awak manusa kedah meryogikeun dalapan diantarana. Tiap gram séréal Singa ngan ngandung 4,2 gram gajih, anu nyata protein-tinggi, tuangeun rendah gajih. lt ogé euyeub ku sababaraha jinis vitamin sareng uyah anorganik. Mangrupikeun produk kaséhatan anu saé pikeun awak manusa.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon Suplemén supa?

Suplemén supa mangrupikeun produk kasihatan anu ngandung sari supa garing, boh dina kapsul atanapi salaku bubuk leupas. Kaseueuran jalma nyampur bubuk dina cai panas kanggo nginum lempeng, sanaos anjeun ogé tiasa nambihan kana sup, smoothie, oatmeal, sareng tuangeun sanésna, sapertos bubuk protéin berbasis pepelakan. suplemén supa tiasa dianggo salaku suplemén pikeun ningkatkeun sistem imun anjeun sareng ngabantosan anjeun ngalawan inféksi.

Spésifikasi

Ngaran Produk: Singa urang Mane nimba-imun panguat
Negara asal: Cina
Sayogi Dina: Label Wasta / OEM, Barang rangkep masing-masing
Bagian Dipaké : Miselium atanapi awak Fruiting
metode uji : sinar ultraviolét
Penampilan : Bubuk Rupa Coklat
Bahan Aktip : Polisakarida Béta-glukans / Triterpenes
Ékstraksi sareng pembubaran : Cai-Étanol
Pisahkeun : Polisakarida 10% -50% UV / 10: 1TLC
Industri terapan : Pangobatan, aditif pangan, suplemén diét

Fungsi

1. Singa bubuk Mane Extract ngahémat saluran pencernaan. Éta ngagaduhan paningkatan napsu, ningkatkeun fungsi panghalang otot lambung, ngajaga, ngatur, sareng ngalereskeun sistem pencernaan; éta ngagaduhan peranan kaleungitan napsu sareng maag peptik;

2. Lion's Mane Extract bubuk ningkatkeun imunitas .eta parantos ningkatkeun tingkat transformasi limfosit, ningkatkeun sél getih bodas sareng épék sanésna. Éta kasohor pikeun ningkatkeun imunitas manusa;

3. Serbuk Singa Mane Extract mangrupikeun anti tumor, khususna dina kanker lambung, anu parantos disahkeun. alergi kémoterapi atanapi penderita lemah pangaruhna khusus atra;

4. bubuk Singa Mane Extract ngagaduhan épék khusus pikeun neurasthenia sareng insomnia. Singa Mane ngandung Béta-d-glucan sareng faktor sél sél saraf (NGF), anu tiasa ngamajukeun tumuh sareng régenerasi sél saraf otak sareng gaduh épék anu saé dina pencegahan sareng panyakit Alzheimer.

Sampel

Sampel 5-30g gratis, mangga konsultasi kami

Jasa DHL, FEDEX, UPS sareng EMS anu merenah

Pakét & Kiriman

Pangiriman:  Laut / Pangiriman Udara & Internasional Express
Waktos Pengiriman:  5-7 dinten damel saatos pamayaran
Pakét: 1-5kg / Aluminium foil bag, ukuran: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang) 15-25kg / Drum, ukuran: 38cm (Diaméter) * 50cm (Jangkungna)
Ingetan: Tetep jauh tina cahaya sareng panas anu kuat.
Hirup rak:  24 bulan

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami