• page_banner

Kapsul Ganoderma Spore Powder organik

Ketik: Supa supa

Wangun: Bubuk

Bagéan: awak buah

Tipe ékstraksi: Ékstraksi Cai-éol

Kelas: Kelas dahareun

Penampilan: kapsul

Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

Tés ngajurung: HPLC

Panyimpenan: Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ngajauhan cahaya anu kuat.

Umur rak: 2 taun nalika disimpen leres.


Detil Produk

Tanda Produk

Ogé kawanoh salaku Danzhi, pait sareng henteu toksik. Éta ngubaran simpul dada sareng Qi. Supa Ganoderma lucidum disebat jujukutan ganoderma lucidum. Éta kagolong kana polyporaceae sareng salah sahiji jamur ubar. Fitur utami nyaéta bentuk ginjal payung, semi-bunderan atanapi caket-bunderan, beureum-coklat sareng hérang sapertos cet. Stipe sareng payung ngagaduhan warna anu sami poek.  

Prosés Produksi

awak buah remella → Grind (langkung ti 50 meshes) → Ekstrak (cai murni 100 ℃ tilu jam, masing-masing tilu kali) → concente → spray drying → Inspection Quality → Packing → Stocking in Warehouse

Aplikasi

tuangeun

Pasar Utama

● Kanada ● Amérika ● Amérika Kidul ● Australia ● Korea ● Jepang ● Rusia ● Rusia ● Asia ● Inggris ● Spanyol ● Afrika

Jasa Urang

● Tim propésional dina tanggapan 2 jam.

● Pabrik sertifikasi GMP, prosés produksi anu diaudit.

● Sampel (10-25gram) aya pamariksaan forquality.

● waktos pangiriman gancang dina1-3 dinten damel saatos nampi pembayaran.

● Ngarojong palanggan pikeun produk anyar R&D.

● jasa OEM.

Funtions

kagiatan pelindung, sedatif, antioksidan, imunomodulasi, sareng antineoplastik. Spora ngandung sababaraha komponén bioaktif kaasup polisakarida, triterpenoid, peptidoglycans, asam amino, asam lemak, vitamin, sareng mineral. Kana administrasi lisan tina kapsul bubuk spora Ganoderma lucidum, bahan aktif tiasa modulasi sistim imun, tiasa ngaktipkeun sél dendritik, sél killer alami, sareng makropag sareng modulate produksi sitokin tertentu, Suplemén ieu tiasa ningkatkeun kacapean anu patali kanker sareng may dijantenkeun bantosan bobo; éta ogé tiasa gaduh pangaruh anu nguntungkeun dina jantung, paru-paru, ati, pankréas, ginjal, sareng sistem saraf pusat.

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami