• page_banner

Kapsul Minyak Spania Ganoderma Organik

Jenis: Super Kritik Minyak Reishi Spore

Wangun: Softgels

Bagéan: awak buah

Tipe ékstraksi: supercritical CO2 sasari

Kelas: Kelas dahareun

Penampilan: kapsul

Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

Panyimpenan: Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ngajauhan cahaya anu kuat.

Umur rak: 2 taun nalika disimpen leres.


Detil Produk

Tanda Produk

Ogé kawanoh salaku Danzhi, pait sareng henteu toksik. Éta ngubaran simpul dada sareng Qi. Supa Ganoderma lucidum disebat jujukutan ganoderma lucidum. Éta kagolong kana polyporaceae sareng salah sahiji jamur ubar. Anu utama
pitur nyaéta bentuk ginjal payung, semi-bunderan atanapi caket-bunderan, beureum-coklat sareng hérang sapertos cet. Stipe sareng payung ngagaduhan warna anu sami poek.

Prosés Produksi

awak buah remella → Grind (langkung ti 50 meshes) → Ekstrak (cai murni 100 ℃ tilu jam, masing-masing tilu kali) → concente → spray drying → Inspection Quality → Packing → Stocking in Warehouse

Aplikasi

tuangeun

Pasar Utama

● Kanada ● Amérika ● Amérika Kidul ● Australia ● Korea ● Jepang ● Rusia ● Rusia ● Asia ● Inggris ● Spanyol ● Afrika

Jasa Urang

● Tim propésional dina tanggapan 2 jam.

● Pabrik sertifikasi GMP, prosés produksi anu diaudit.

● Sampel (10-25gram) aya pamariksaan forquality.

● waktos pangiriman gancang dina1-3 dinten damel saatos nampi pembayaran.

● Ngarojong palanggan pikeun produk anyar R&D.

● jasa OEM.

Funtions

Kapsul minyak spora Ganoderma ngandung triterpenoid Asam Ganoderma, selenium, germanium organik, sareng komponén aktif sanésna, ogé sababaraha zat anu leyur dina cai (polisakarida) saatos pekat. Oli spora Ganoderma herang mangrupikeun cairan transparan konéng, komponén utama nyaéta asam Ganoderma herang, asam lemak henteu jenuh, herpes Ganoderma polisakarida. Pikeun ngaracun sél tumor sacara langsung atanapi henteu langsung ku ngajurung atanapi ngamajukeun fagositosis ku makrofag. Produk ieu tiasa ningkatkeun imunitas awak, ngirangan ngaleupaskeun roh, kaleungitan napsu, utah, rambut rontok disababkeun ku kémoterapi, analgesik, anti radang, detoksifikasi, ngajagi ati, ningkatkeun fungsi organ pencernaan sareng ngirangan kolesterol darah.

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami