• page_banner

Dibiayaan ku masarakat masihan urang kasempetan langkung ageung pikeun teras-terasan nyayogikeun anjeun kontén kualitas luhur. Punten bantosan kami!

Adaptogens nyapu dunya kaséhatan, gancang naék salaku salah sahiji tren pangénggalna dijamin ningkatkeun kasihatan anjeun.

Disebut ogé Ganoderma lucidum, supa reishi paling umum dianggo dina ubar Wétan sareng parantos dianggo dina "prakték ubar tradisional langkung ti 2000 taun." Sakumaha populérna supa ieu parantos janten di dunya kulon, éta saéstuna rada langka, melak "dina dasar tatangkalan daun," langkung milih rupa-rupa "lokasi anu panas sareng beueus di Asia."

Kapsul minyak spora Ganoderma ngandung triterpenoid Asam Ganoderma, selenium, germanium organik, sareng komponén aktif sanésna, ogé sababaraha zat anu leyur dina cai (polisakarida) saatos pekat. Oli spora Ganoderma herang mangrupikeun cairan transparan konéng, komponén utama nyaéta asam Ganoderma herang, asam lemak henteu jenuh, herpes Ganoderma polisakarida. Pikeun ngaracun sél tumor sacara langsung atanapi henteu langsung ku ngajurung atanapi ngamajukeun fagositosis ku makrofag. Produk ieu tiasa ningkatkeun imunitas awak, ngirangan ngaleupaskeun roh, kaleungitan napsu, utah, rambut rontok disababkeun ku kémoterapi, analgesik, anti radang, detoksifikasi, ngajagi ati, ningkatkeun fungsi organ pencernaan sareng ngirangan kolesterol darah.

Babarengan kadaharan dumasar-pepelakan anu sanés, supa reishi "ngandung serat diet sareng sagala rupa mineral, vitamin, sareng asam amino." Nanging, komponén anu leres-leres khusus tina jamur alit ieu aya kandungan "polisakarida, péptida, sareng triterpenoid" anu luhur, anu tiasa dikaitkeun kana pangaruh kaséhatan anu positip.

Suplemén panginten jalan anu paling gampang nalika anjeun nyobian kéngingkeun sadaya nutrisi anu diperyogikeun pikeun awak anu séhat! Anjeun tiasa nyebarkeun éta dina dompét anjeun, nyumputkeunna dina kabinet ubar, sareng perjalanan gampang. Suplemén Jamur Bab Reishi Anyar Ieu sanés ngan ukur organik tapi ogé 100 persen anu disertakeun vegan, proyék non-GMO diverifikasi, disertifikasi halal, sareng bébas gluten. Campuran reishi ieu tujuanna pikeun ngadukung sepuh anu séhat ku ngajaga vitalitas, umur panjang, sareng kasihatan. Botol 60-itungan hargana $ 17,09.


Waktos Post: Jul-25-2020