• page_banner

Anti kanker, supa ubar ieu épéktip!

Dina kajadian kanker ayeuna tinggi, éta penting pikeun nyegah sareng merangan kanker! Panilitian médis parantos ngabuktikeun yén sahenteuna 35% kangker aya hubunganana sareng tuangeun, janten diét anu leres penting pisan pikeunpencegahan kanker.

 ritablue150200026

supa seungit  

Suung mangrupikeun harta karun dina tuangeun. Baheula nyebutna "supa Ratu" jeung "raja vegetarian", anu nunjukkeun posisina dina supa. Suung téh ngandung gisi, lezat sareng nyegerkeun. Mangrupikeun produk anu saé pikeun manjangkeun umur.

 

Lentinan: éta mangrupikeun zat anu ngagaduhan kagiatan fisiologis khusus sareng bahan aktif anu paling épéktip dina édisi Lentinus. Éta tiasa ngahambat kagiatan sél kanker sareng ningkatkeun fungsi imun manusa. Éta dianggap salaku adjuvant imun khusus pikeun limfosit T. Éta tiasa ningkatkeun réspon imun kana stimulasi antigen, mulangkeun fungsi limfosit T sareng sacara efektif merangan kanker.

 

RNA: éta tiasa ngahasilkeun interferon anti kanker pikeun nyegah kanker.

 

Selenium: éta sacara épéktip tiasa ngaleungitkeun radikal bébas dina awak, ningkatkeun fungsi imun manusa, sareng nyegah kanker lambung, kanker esofagus sareng panyakit sistem pencernaan sanés.

 

 Black-Fungus-600px-1

Auricularia auricula

Auricularia auricula warna hideung semu coklat, kenyal, sareng lezat. Mangrupikeun produk kaséhatan anu luhur kusabab gizi anu euyeub.

Auricularia auricula polysaccharide: Auricularia auricula polysaccharide mangrupikeun mucopolysaccharide asam anu diasingkeun tina Auricularia auricula. Éta ngagaduhan pangaruh anti kanker, tiasa ngatur imunitas manusa, sareng nyegah kanker.

 

Kolagén pepelakan: tiasa ngamajukeun peristalsis gastrointestinal, ngamajukeun ékskrési dahareun peujit peujit, sareng nyegah kanker rektum sareng kanker sistem pencernaan sanés.

 

Auricularia auricula polysaccharide maénkeun peran anti kanker, tapi Auricularia auricula polysaccharide gampang kapangaruhan ku suhu, janten waktos masak henteu kedah panjang teuing. Dina raraga nahan gizi épéktip anti kanker tina Auricularia auricula.

 anatthaphon210200016 (1)

Ganoderma lucidum

 

Ganoderma lucidum polisakarida: éta tiasa ngabantosan ngatur fungsi imun sareng ningkatkeun kamampuan anti kanker manusa, utamina ngalangkungan cara ieu: éta tiasa ningkatkeun kagiatan sél killer alam, ngancurkeun sintésis DNA sél kanker sareng ngahambat sumebarna sél kanker. Éta tiasa ningkatkeun jumlah sareng kagiatan limfosit B, ningkatkeun fagositosis fagosit, ningkatkeun sitotoksisitas sél killer T sareng maéhan sél kanker. Éta ogé tiasa ngamajukeun sintésis asam nukleik sareng protéin, ngaleungitkeun radikal bébas sareng ngajagi sél.

 

Ganoderma lucidum triterpenoids: gaduh hambatan langsung sél tumor sareng pangaruh analgesik anu saé. Panilitian farmakologis kalebet anti tumor, anti mikroba, hipolipidemik, réspon anti radang, pangaturan imun sareng sajabina.


Pos waktos: Aug-19-2021