• page_banner

7 manpaat ageung tina jangka panjang ganoderma anu tiasa didahar

Naon Jamur Reishi?

Supa reishi mangrupikeun sababaraha supa ubar anu parantos dianggo salami ratusan taun, utamina di nagara-nagara Asia, pikeun pangobatan inféksi. Anyar-anyar ieu, aranjeunna ogé parantos dianggo dina pangobatan panyakit paru-paru sareng kanker. Suung ubar parantos disatujuan tambahan pikeun pangobatan kanker standar di Jepang sareng Cina langkung ti 30 taun sareng ngagaduhan riwayat klinis éksténsif ngeunaan panggunaan aman salaku agén tunggal atanapi digabungkeun sareng kémoterapi.

kagiatan pelindung, sedatif, antioksidan, imunomodulasi, sareng antineoplastik. Spora ngandung sababaraha komponén bioaktif kaasup polisakarida, triterpenoid, peptidoglycans, asam amino, asam lemak, vitamin, sareng mineral. Kana administrasi lisan tina kapsul bubuk spora Ganoderma lucidum, bahan aktif tiasa modulasi sistim imun, tiasa ngaktipkeun sél dendritik, sél killer alami, sareng makropag sareng modulate produksi sitokin tertentu, Suplemén ieu tiasa ningkatkeun kacapean anu patali kanker sareng may dijantenkeun bantosan bobo; éta ogé tiasa gaduh pangaruh anu nguntungkeun dina jantung, paru-paru, ati, pankréas, ginjal, sareng sistem saraf pusat.

Kauntungannana ganoderma anu tiasa didahar jangka panjang:

1. Pangaruh sedative sareng analgesik dina sistim saraf pusat;

2. Ngabantosan sistem pernapasan ngagaleuh batuk sareng miceun mukus batuk;

3. Éta tiasa nguatkeun jantung, ningkatkeun sirkulasi koronér, ngaleyurkeun trombus, nurunkeun tekanan darah, nurunkeun gajih getih sareng ngirangan pembentukan plak aterosklerotik dina sistem kardiovaskular;

4. Ngajaga, detoksifikasi sareng ngahasilkeun deui ati. Éta tiasa ningkatkeun kagiatan sababaraha énzim sareng ngirangan gula getih dina sistem éndokrin;

5. Éta tiasa ngahambat sékrési histamin, médium anafilaksis, sareng maénkeun peran anti anafilaksis;

6. Éta tiasa ningkatkeun kasabaran awak kana hipoksia akut;

7. Nguatkeun sistim imun, ningkatkeun kamampuan tahan panyakit, pangubaran panyakit, pencegahan panyakit, anti sepuh, ngahambat tumuhna sél tumor;


Waktos Post: Jul-25-2020