• page_banner

Suplemen supa Maitake supa Bubuk suplemen suplemen

Ketik: Supa supa

Formulir: Bagian Bubuk: awak buah

Tipe ékstraksi: Ékstraksi Cai-éol

Kelas: Kelas dahareun

Penampilan: Bubuk konéng coklat

Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

Tés ngajurung: HPLC

Panyimpenan: Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ngajauhan cahaya anu kuat.

Umur rak: 2 taun nalika disimpen leres.


Detil Produk

Tanda Produk

Suung, salah sahiji hal anu paling kuat nyaéta aranjeunna modulator imun. Aranjeunna modulate sistim imun urang pikeun ngabantosan urang mangaruhan seueur prosés panyakit anu béda. Éta ogé teras ngagaduhan pangaruh jinis farmasi, tapi aranjeunna gaduh seueur épék farmasi sanés. Bagéan kadua atanapi aspék téma ieu nyaéta sababaraha épék farmasi anu béda tina supa anu didukung ku panilitian. Hayu urang ngamimitian. Mimiti, sacara umum, diperkirakeun aya seueur atanapi bahkan langkung ti 140.000 spésiés supa anu béda. Urang manusa ngan ukur wawuh sareng sakitar 10% spésiés supa éta. 50% jalma anu kami wawuh, kami terang anu tiasa didahar. Tina anu dipikaterang, 700 spésiés dipikaterang ngagaduhan sipat farmakologis anu signifikan.

Maitake mangrupikeun jamur anu berharga salaku tuangeun sareng ubar. Nembe éta populér di pasar Amérika sareng Jepang salaku jinis kadaharan anu ngurus kaséhatan anu hadé, sareng nutrisi unik sareng nilai médisna narik perhatian anu langkung ageung. Maitake polysaccharide tiasa nyaluyukeun imun sareng paningkatan sareng nutrisi metabolisme. Supa Maitake ogé saé pikeun ngubaran hépatitis.

Prosés Produksi

awak buah remella → Grind (langkung ti 50 meshes) → Ekstrak (cai murni 100 ℃ tilu jam, masing-masing tilu kali) → concente → spray drying → Inspection Quality → Packing → Stocking in Warehouse

Aplikasi

Kadaharan 、 Farmasi 、 Lapang Kosmétik

Pasar Utama

● Kanada ● Amérika ● Amérika Kidul ● Australia ● Korea ● Jepang ● Rusia ● Rusia ● Asia ● Inggris ● Spanyol ● Afrika

Jasa Urang

● Tim propésional dina tanggapan 2 jam.

● Pabrik sertifikasi GMP, prosés produksi anu diaudit.

● Sampel (10-25gram) aya pamariksaan forquality.

● waktos pangiriman gancang dina1-3 dinten damel saatos nampi pembayaran.

● Ngarojong palanggan pikeun produk anyar R&D.

● jasa OEM.

Funtions

1. Agaricus tiasa ningkatkeun fungsi imunitas awak: ku ningkatkeun fungsi sistem makropag mononuklear, ningkatkeun fungsi imunitas awak nyalira, ngagaduhan pangaruh ngahambat pembagian sél sareng ngatur réspon sistem imunitas, sahingga ngahalangan gangguan pertumbuhan virus.

2. Agaricus tiasa ngamajukeun fungsi hematopoietic sungsum tulang manusa: ku ningkatkeun panekanan fungsi tulang hematopoietic sungsum ngalangkungan kemoterapi, total konsentrasi hemoglobin, jumlah total trombosit sareng sél getih bodas condong kana nilai normal, sareng dina waktos anu sami boga pangaruh ngahambat kana sél tumor. Anggo jangka panjang tiasa nyetél kaséhatan.

3. Agaricus tiasa ngamajukeun pangaruh ubar kémoterapi cyclophosphamide, 5-Fu.

4. Agaricus ngahambat sumebarna sél leukemia. Polisakarida aktif fisiologis cocog pikeun pengobatan leukemia budak leutik.

5. Agaricus gaduh épék pelindung dina ati sareng ginjal sareng éta tiasa dilaksanakeun kanggo waktos anu lami. Kusabab épék di luhur, Agaricus nyababkeun perhatian pisan dina industri kasihatan di Jepang. Kusabab fungsi perawatan kaséhatan khusus tina dua kaayaan pikeun ngaktipkeun kekebalan sareng nguatkeun awak, éta seueur dianggo dina pasién.

6. Agaricus ngagaduhan fungsi biologis anti kanker. Profesor Wu Yiyuan, Sasama Panilitian di Departemen Imunisasi Lembaga Onkologi Médis Tiongkok: Agaricus mangrupikeun hubungan anu caket sareng Ganoderma lucidum (supa anu langkung gaib), sareng ayeuna narik perhatian di Jepang.

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami