• page_banner

Bubuk Ekstrak Militer Cordyceps

Ketik: Supa supa

Wangun: Bubuk

Bagéan: awak buah

Tipe ékstraksi: Ékstraksi Cai-éol

Kelas: Kelas dahareun

Penampilan: Bubuk konéng coklat

Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

Tés ngajurung: HPLC

Panyimpenan: Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ngajauhan cahaya anu kuat.

Umur rak: 2 taun nalika disimpen leres.


Detil Produk

Tanda Produk

Cordyceps, katelah Cordyceps militaris, mangrupikeun kompléks jamur Cordyceps miltaris parasit dina larva lava moth bat sareng larva na. Cordyceps anu dipelak sacara artifisial tiasa dibagi janten dua rupa.

Prosés Produksi

awak buah remella → Grind (langkung ti 50 meshes) → Ekstrak (cai murni 100 ℃ tilu jam, masing-masing tilu kali) → concente → spray drying → Inspection Quality → Packing → Stocking in Warehouse

Aplikasi

Dahareun, Farmasi, Lapang Kosmétik

Pasar Utama 

● Kanada ● Amérika ● Amérika Kidul ● Australia ● Koréa ● Jepang ● Rusia ● Asia ● Inggris ● Spanyol ● Afrika

Jasa Urang

● Tim propésional dina tanggapan 2 jam.

● Pabrik sertifikasi GMP, prosés produksi anu diaudit.

● Sampel (10-25gram) aya pamariksaan forquality.

● waktos pangiriman gancang dina1-3 dinten damel saatos nampi pembayaran.

● Ngarojong palanggan pikeun produk anyar R&D.

● jasa OEM.

Funtions

1. cordycepin dina Cordyceps mangrupikeun antibiotik spéktrum lega, anti kanker sareng bahan ubar anti-virus anu kuat.

2. Polisakarida dina Cordyceps tiasa ngatur imunitas, pertahanan ngalawan tumor sareng ngabantosan ngalawan kacapean. Éta ogé ngagaduhan fungsi nolak umur, antioksidan, ngirangan gula getih sareng épék sanés.

3. Asam Cordyceps dina Cordyceps tiasa ngamajukeun metabolisme manusa, ningkatkeun microcirculation, nyegah sareng ngubaran trombosis cerebral, hemorrhage cerebral, infark miokardial sareng sajabina.

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami