• page_banner

Suplemen supa bubuk bubuk supaga suplemén

Ketik: Supa supa

Wangun: Bubuk

Bagéan: awak buah

Tipe ékstraksi: Ékstraksi Cai-éol

Kelas: Kelas dahareun

Penampilan: Bubuk konéng coklat

Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

Tés ngajurung: HPLC

Panyimpenan: Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ngajauhan cahaya anu kuat.

Umur rak: 2 taun nalika disimpen leres.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon Suplemén supa?

Suplemén supa mangrupikeun produk kasihatan anu ngandung sari supa garing, boh dina kapsul atanapi salaku bubuk leupas. Kaseueuran jalma nyampur bubuk dina cai panas kanggo nginum lempeng, sanaos anjeun ogé tiasa nambihan kana sup, smoothie, oatmeal, sareng tuangeun sanésna, sapertos bubuk protéin berbasis pepelakan. suplemén supa tiasa dianggo salaku suplemén pikeun ningkatkeun sistem imun anjeun sareng ngabantosan anjeun ngalawan inféksi.

Chaga (Inonotus Obliquus) nyaéta supa kuratif anu paling sering dipendakan dina tangkal birch. Béda sareng supa anu sanés, éta numuwuhkeun sclerotium atanapi miselium na di luar tangkal, tibatan awakna buah. Supa Chaga paling imut pikeun eusi antioksidanna. Supa Chaga rendah kalori, seratna luhur pisan sareng bebas lemak, gula, sareng karbohidrat. Antioksidan. Ngurangan Karuksakan DNA. Ngaronjatkeun Sistem Imun. Rojong Gastrointestinal. Pelindung Ati. Ngabantosan ngadukung Fungsi kognitif Optimal. Éta ngabantosan ngajaga Tingkat Gula Darah Séhat.

Prosés Produksi

awak buah remella → Grind (langkung ti 50 meshes) → Ekstrak (cai murni 100 ℃ tilu jam, masing-masing tilu kali) → concente→ pengeringan semprot → Pamariksaan Kualitas → Bungkus → Saham di Gudang

Aplikasi

Dahareun, Farmasi, Lapang Kosmétik

Pasar Utama

● Kanada ● Amérika ● Amérika Kidul ● Australia ● Korea ● Jepang ● Rusia ● Rusia ● Asia ● Inggris ● Spanyol ● Afrika

Jasa Urang

● Tim propésional dina tanggapan 2 jam.

● Pabrik sertifikasi GMP, prosés produksi anu diaudit.

● Sampel (10-25gram) aya pamariksaan forquality.

● waktos pangiriman gancang dina1-3 dinten damel saatos nampi pembayaran.

● Ngarojong palanggan pikeun produk anyar R&D.

● jasa OEM.

Funtions

1. Épék anti kanker: ngahambat sababaraha jinis kanker ganas, pencegahan metastasis sareng kambuh sél kanker, ningkatna kasabaran kana radioterapi sareng kémoterapi pikeun penderita kanker, sareng pangirangan pangaruh toksik sareng samping.

2. Ngempur AIDS: Aya pangaruh anu ngahambat kana AIDS.

3. Anti radang sareng anti virus.

4. Ngaronjatkeun sistem imunitas.

5. Pikeun nyegah tekanan darah tinggi sareng lipid darah tinggi, pembersih getih.

6. Anti sepuh, miceun radikal bébas dina awak, ngajaga sél sareng ngamajukeun metabolisme.

7. Hepatitis, gastritis, maag duodenal, nephritis gaduh pangaruh terapi dina utah, diare, gangguan gastrointestinal gaduh pangaruh terapi.

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami