• page_banner

Chaga Capsules Immune System Booster 90 Pél Veggie

Funtions:

• supa Chaga (inonotus obliquus) mangrupikeun supa anu tumuh dina tangkal birch di daérah anu hampang tiis di bumi. Dianggo rébuan taun ku suku pribumi di Éropa .asia, sareng supa americas.chaga ogé dihormat janten salah sahiji supa paling adaptogenik di bumi.

• Bubuk Penguat Imun Chaga Organik, pikeun Fokus, Kajelasan Méntal. Beunghar Vitamin Imun (Vitamin C) sareng Mineral (Vitamin Séng).


Detil Produk

Tanda Produk

Naon Suplemén supa?

Suplemén supa mangrupikeun produk kasihatan anu ngandung sari supa garing, boh dina kapsul atanapi salaku bubuk leupas. Kaseueuran jalma nyampur bubuk dina cai panas kanggo nginum lempeng, sanaos anjeun ogé tiasa nambihan kana sup, smoothie, oatmeal, sareng tuangeun sanésna, sapertos bubuk protéin berbasis pepelakan. suplemén supa tiasa dianggo salaku suplemén pikeun ningkatkeun sistem imun anjeun sareng ngabantosan anjeun ngalawan inféksi.

Spésifikasi

Ngaran Produk: Singa urang Mane nimba-imun panguat
Negara asal: Cina
Sayogi Dina: Label Wasta / OEM, Barang rangkep masing-masing
Bagian Dipaké : Miselium atanapi awak Fruiting
metode uji : sinar ultraviolét
Penampilan : Bubuk Rupa Coklat
Bahan Aktip : Polisakarida Béta-glukans / Triterpenes
Ékstraksi sareng pembubaran : Cai-Étanol
Pisahkeun : Polisakarida 10% -50% UV / 10: 1TLC
Industri terapan : Pangobatan, aditif pangan, suplemén diét

Fungsi

1. Singa bubuk Mane Extract ngahémat saluran pencernaan. Éta ngagaduhan paningkatan napsu, ningkatkeun fungsi panghalang otot lambung, ngajaga, ngatur, sareng ngalereskeun sistem pencernaan; éta ngagaduhan peranan kaleungitan napsu sareng maag peptik;

2. Lion's Mane Extract bubuk ningkatkeun imunitas .eta parantos ningkatkeun tingkat transformasi limfosit, ningkatkeun sél getih bodas sareng épék sanésna. Éta kasohor pikeun ningkatkeun imunitas manusa;

3. Serbuk Singa Mane Extract mangrupikeun anti tumor, khususna dina kanker lambung, anu parantos disahkeun. alergi kémoterapi atanapi penderita lemah pangaruhna khusus atra;

4. bubuk Singa Mane Extract ngagaduhan épék khusus pikeun neurasthenia sareng insomnia. Singa Mane ngandung Béta-d-glucan sareng faktor sél sél saraf (NGF), anu tiasa ngamajukeun tumuh sareng régenerasi sél saraf otak sareng gaduh épék anu saé dina pencegahan sareng panyakit Alzheimer.

Sampel

Sampel 5-30g gratis, mangga konsultasi kami

Jasa DHL, FEDEX, UPS sareng EMS anu merenah

Pakét & Kiriman

Pangiriman:  Laut / Pangiriman Udara & Internasional Express
Waktos Pengiriman:  5-7 dinten damel saatos pamayaran
Pakét: 1-5kg / Aluminium foil bag, ukuran: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang) 15-25kg / Drum, ukuran: 38cm (Diaméter) * 50cm (Jangkungna)
Ingetan: Tetep jauh tina cahaya sareng panas anu kuat.
Hirup rak:  24 bulan

14 15 16 17 18 19


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami